Kakšni luzerji ej....
Pod 255 se nimamo kaj menit.Sploh Timi!!!
Sam ve, da je luznil.Zajc premagal petkovo razočaranje
Tokrat se je pri novinarjih ustavil tudi Timi Zajc, ki je bil bolj zadovoljen s svojo predstavo kot v petek, ko je šel mimo mešane cone. "Vesel sem, da sem prespal včerajšnjo drugo serijo in sem danes spet pokazal, da se da leteti. V bistvu tudi tisti drugi včerajšnji skok ni bil slab, ampak bilo je premalo metrov. To te najbolj žre, ker ne veš točno, zakaj ni šlo.
Več na: https://www.zurnal24.si/sport/zimsk...zelo-kriticen-pohlepni-smo-in-pogoltni-383642 - www.zurnal24.si
Ne vem, kaj ste tak v tega zajca zaljubljeni, o njem se pisal, ne o drugih.
Sam ve, da je luznil.
Jutri ima še eno možnost. Najraje bi Domna videl.
ko bla afera, se nosu, da globusov ne bo mel kam dajatpa ga ne boš, ker je v skupnem 44
luzer zeko je pa 8, drugi najboljši od naših, takoj za laniškom
A pa si ti opazil sam pri sebi, da si malo ˝poseben˝ko bla afera, se nosu, da globusov ne bo mel kam dajat
skakal bi dalje, zaradi bluzenja pa se je oddaljil
ko bla afera, se nosu, da globusov ne bo mel kam dajat
skakal bi dalje, zaradi bluzenja pa se je oddaljil
in zakaj so ostali luzerji?no tista aferja je bla očitno kar koristna glede na rezultate
sicer nekega izjemnega posameznika nimamo, ekipno pa ne vem če smo bili že tko uspešni
dons bo šest komadov skakalo na zaključku med top 30... je to že blo kdaj?
in na koncu bodo trije med prvo deseterico... to se tud ne spomnim, da bi že kdaj blo
pa še drugo mesto v pokalu narodov... za luzerje kar solidno vse skup
Mogoče si pa ti poseben, fanatizem brez občutka?A pa si ti opazil sam pri sebi, da si malo ˝poseben˝
Dojemanje realnosti ti ne gre ravno najbolje
in zakaj so ostali luzerji?
enga imamo samo čudnega, ki se zna samo kislo nasmehnit, seveda ima danes možnost da se popravi s kakšnim rekordom, a antipatičen je še vedno
za enga sem omenil luziranje, ostali so preko svojih zmoznosti, ti si pa razsiril na vsejah, če je zeko luzer, pol so ostali še večji luzerji... no z izjemo laniška, on je mal manjši luzer
ti si si tega luzerja izmislil ne jest
zame je džek vsak, ki si sploh upa z vrha skakalnice dol pogledat
če se pa še čez zapelje in ostane živ pol pa samo klobuk dol