Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
24.684
8.215
113
Silvestrski program na depolitizirani RTVSLO. Svobodnjak

golob silvestrski program.png

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in MrDaco

delter333

Guru
21. maj 2010
2.266
2.039
113
Notranjska
To se mi sliši kot dobra razlaga.

sem si zdaj malo pogledal podatke tukaj: https://ninamedia.si/arhivi/category/vox

Dobra novica: ptičja kuga bo v opoziciji in rdeči zvezdi kaže na izpad iz parlamenta
Slaba novica: spet bomo gledali čelavega 4 leta na prestolu

Ampak pod črto je to dobro.... konec slepemu sledenju ekonomskemu samomoru pod diktatom bruslja in konec lgbthlkji++ indoktrinacije

Glede na to, da se je že formiral desni blok mađarska+češka+slovaška, ki ne sledi slepo vsaki neumnosti iz bruslja, predvidevam da se bomo mi temu priključili
Samo upam da ne tudi ruski filozofiji in umotvorom.

To je šlo mimo Alterja?

z Madžari nas trenutno druži zelo močna anti AU in pro RU mentaliteta, pa tud na EU gledamo skozi ista očala, tako da se take stvari kot si jo nalimal brez težav spregleda.

• Haha
Reactions: jonny77

delter333

Guru
21. maj 2010
2.266
2.039
113
Notranjska
  • Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.731
2.275
113
Pomurje

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.677
1.611
113
To je šlo mimo Alterja?

Kolikor je meni znano, je bil podan predlog, da bi se v knjižnici v MS postavilo dvojezčne napise ( po policah, kažipotih,...)
In kolikor vem, je že vsaj 2 tedna tega, kar je bil ta predlog zavrnjen.
Še celo na RTVju je bilo. Mislim da Feri Lainšček (?) ki se je odločno proti temu postavil.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.552
4.178
113
Ljubljana
hmpg.net
Kolikor je meni znano, je bil podan predlog, da bi se v knjižnici v MS postavilo dvojezčne napise ( po policah, kažipotih,...)
In kolikor vem, je že vsaj 2 tedna tega, kar je bil ta predlog zavrnjen.
Še celo na RTVju je bilo. Mislim da Feri Lainšček (?) ki se je odločno proti temu postavil.
"Skladno s predlagano spremembo bi javni zavodi, ki izvajajo dejavnost tudi za pripadnike avtohtonih narodnih skupnosti, smeli poslovati zgolj v jeziku ene od ustavno priznanih narodnih manjšin, četudi njihov sedež ni na dvojezičnem območju. "