Prej bi rekel, da on ni podlegel njej. Ker na začetku mandata je bila vanj tako zatrapana, da je komaj gledala. Potem je prišla streznitev, nato pa odločitev za prvega dedca za vogalom.Je pa ena redkih ki ni podlegla pernatemu.
Prej bi rekel, da on ni podlegel njej. Ker na začetku mandata je bila vanj tako zatrapana, da je komaj gledala. Potem je prišla streznitev, nato pa odločitev za prvega dedca za vogalom.Je pa ena redkih ki ni podlegla pernatemu.
A ni vrhunski manager?Je pa ena redkih ki ni podlegla pernatemu.
Samo upam da ne tudi ruski filozofiji in umotvorom.To se mi sliši kot dobra razlaga.
sem si zdaj malo pogledal podatke tukaj: https://ninamedia.si/arhivi/category/vox
Dobra novica: ptičja kuga bo v opoziciji in rdeči zvezdi kaže na izpad iz parlamenta
Slaba novica: spet bomo gledali čelavega 4 leta na prestolu
Ampak pod črto je to dobro.... konec slepemu sledenju ekonomskemu samomoru pod diktatom bruslja in konec lgbthlkji++ indoktrinacije
Glede na to, da se je že formiral desni blok mađarska+češka+slovaška, ki ne sledi slepo vsaki neumnosti iz bruslja, predvidevam da se bomo mi temu priključili
Ne vem če se dobro razume, ker preveč prijateljuje z Orbanom. No vsaj naši levi to propagirajo.Ah, Janša se z Brusljem odlično razume. Ne pričakuj odklonov v tej smeri.
Ne razumeš ti tega. Samo dražje se je prodal.Lej se strinjam, ampak kar je napisal je res...
Poglej priponko 103181
in sedaj
pa bestiča....
Torej sedaj korupcija ni problem....
seveda ni če je zraven!
z Madžari nas trenutno druži zelo močna anti AU in pro RU mentaliteta, pa tud na EU gledamo skozi ista očala, tako da se take stvari kot si jo nalimal brez težav spregleda.To je šlo mimo Alterja?
![]()
Slovenci tlakujemo pot tistim, ki so nas v preteklosti že napadli
Kako lahko komu pade na pamet, da predlaga spremembo zakonodaje, po kateri bi Pokrajinska in študijska knjižnica v Murski Soboti poslovala zgolj v madžarščini?www.delo.si
Mali sivi je dejal da je Ukrajina vojno že zgubila.To je šlo mimo Alterja?
![]()
Kako lahko komu pade na pamet, da predlaga spremembo zakonodaje, po kateri bi Pokrajinska in študijska knjižnica v Murski Soboti poslovala zgolj v madžarščini?www.delo.si
Ne lepim, ker slovenijo bolj malo briga Pomurje.To je šlo mimo Alterja?
![]()
Kolikor je meni znano, je bil podan predlog, da bi se v knjižnici v MS postavilo dvojezčne napise ( po policah, kažipotih,...)To je šlo mimo Alterja?
![]()
"Skladno s predlagano spremembo bi javni zavodi, ki izvajajo dejavnost tudi za pripadnike avtohtonih narodnih skupnosti, smeli poslovati zgolj v jeziku ene od ustavno priznanih narodnih manjšin, četudi njihov sedež ni na dvojezičnem območju. "Kolikor je meni znano, je bil podan predlog, da bi se v knjižnici v MS postavilo dvojezčne napise ( po policah, kažipotih,...)
In kolikor vem, je že vsaj 2 tedna tega, kar je bil ta predlog zavrnjen.
Še celo na RTVju je bilo. Mislim da Feri Lainšček (?) ki se je odločno proti temu postavil.
O kakem tlakovanju domobranskega jezika pa ni poročil.To je šlo mimo Alterja?
![]()