Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.340
10.564
113
Desni bi že kaj naredili, vendar bi ta levi tulili, represija, represija, fašizem, itd!
Samo poglej ukrepe za kovid, naredili so natanko isto kot povsod po svetu in kaj je s tega nastalo, Janša nas zapira, fašist itd...
Zato so raje to pustili pri miru, da pa sedaj izjavljajo kako je vse pod nadzorom!
Daj ne ti s svojimi kretenizmi!
Predlagam ti da že sedaj najdeš primerno zgodbico ko se podobna žrtev zgodi še v primeru napada medveda. Ja Janša bo kriv ker faking kontracepcija za medvedke ne prime!
Sej ne da našo občino že 3. mandat vodi SDS. Kle bi mogli bit zgled pristopa k romski problematiki potemtakem.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

koliko

Guru
21. avg 2007
4.658
2.728
113
SV SLO
Nihče ne bo pretepal Slovencev. je nekoč dejal nek levičarski politik. Potem pa se izkaže, da ljudi ne samo da se pretepa celo koljejo jih zaradi neučinkovitosti oblastnikov. Vedno zagovarjam, da mora biti red, ker SVOBODA ni vedno najboljša izbira. Kalbo ti pa se boš zaradi zlobe vnel.....Tolk vneti zagovornik levičarstva in nasprotnik janšistov, pa ne napišeš enega posta, da nebi v njem koga žalil. BRAVO!!!

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.340
10.564
113
Nihče ne bo pretepal Slovencev. je nekoč dejal nek levičarski politik. Potem pa se izkaže, da ljudi ne samo da se pretepa celo koljejo jih zaradi neučinkovitosti oblastnikov. Vedno zagovarjam, da mora biti red, ker SVOBODA ni vedno najboljša izbira. Kalbo ti pa se boš zaradi zlobe vnel.....Tolk vneti zagovornik levičarstva in nasprotnik janšistov, pa ne napišeš enega posta, da nebi v njem koga žalil. BRAVO!!!
A zdej me že zlobe obtožuješ. O ti ubogo človeče zaplankano.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.168
2.128
113
Iskajoč brata
tale tematika se vleče že 10x let... seveda se je tole pričakovalo in napovedovalo... kdor ima vsaj malo kontakta z njimi in živi v JS Slovenije...
Dokler imaš otroka, ki se mu samo popušča in gleda skozi prste, se ne bo nikoli poboljšal...
Kje naj začnemo: sociala na višku, nobeden se jih ne sme dotakniti, brezplačna elektrika /voda, ilegalne gradnje legalizirane, otrok ni šoli, drugačne moralno stanje.... če si vzgojen v krogu tatov in pretepačev, je itak logično, da boš to tudi sam.... kamenjanje gasilcev, reševalcev,.... pa še bi lahko našteval
Lokalni policaji se ne upajo posredovati, ker grozijo njihovim otrokom, isto velja za učitelje, socialne delavce itd
Ko pa je hotela država malo zaropotati (so bili primeri), so pa določeni politiki jokali z njimi pred kamerami, kako smo rasisti in fašisti, se znašamo nad manjšinami....

Koraki za naprej: Pregled sociale, pogoj za socialo / otroške dodatke so redno opravljanje šole, prisotnost v vrtcu...
Letna revizija dohodkov in dokazovanje prihodkov (avtopark imajo boljši od povprečnih slovencev)...
Na koncu pa konkretne kazni, 3 prekrške in si out, za 20 let, pa ne zapor, ampak prisilno delo,...
Dokler imamo primere, da se 18 letnik izgubi izpit in ga nato dobijo v neregistriranem avtu, pijanega in brez izpita... pa še kako prometno je naredil....

Zadnji korak je pa: tisti ki joka in zagovarja boge, boge cigane, dobi družino ciganov za sosede. Bomo videli koliko dolgo jih bo še zagovarjal

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.340
10.564
113
No no no.....od danes zjutraj meni bolj (extremno) v desno deluje....
Kaj ko bi ti enkrat stvari podkrepil s čim konkretnim. Za začetek lahko našteješ moja prepričanja, ki so me do včeraj zjutraj definirala kot levičarja (ekstremnega) in tista, ki me od včeraj zjutraj definirajo kot desničarja (spet ekstremnega).

irwin

Guru
13. mar 2008
1.691
523
113
...trapasto vprasanje. A v nesrecnem predelu romska skupnost ne premore staresine, face al pa capota ki bi dala neko izjavo primerno aktualnemu dogodku?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.425
4.484
113
1761554440940.png

Golobova svoboda.....

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe