Planet Golob

jello

Guru
22. sep 2008
10.932
4.241
113
A tako. Ok, hvala za svoje mnenje jonny77... aja čaki mal, ti nisi jonny katerega sem spraševal. Ma vseeno, hvala tudi za tvoje mnenje.

P.s. Ne boš verjel ampak v bistvu nima sploh veze kdo je kje temveč je catch v razlogu zaradi katarega je jonny meni, da je treba odstraniti vsa namišljena bitja vseh ver in zato tudi točno to sprašujem točno določenega uporabnika.
Ne se vžigat, saj se strinjamo. Rešujejo probleme, ki jih ni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.386
7.496
113
Kje pa ni svinjine? Se bunijo, ampak a kje nimajo? Pri nas vem da ne sljivijo nobenih diet, ki niso od dohtarja predpisane. In prav je tako.

Pri nas je 1x na teden ali pa je sploh ni:

1761332476902.png

Ni diete, ampak nihče me ne prepriča, da se svinjine nekomu na čast ne izogibajo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.680
8.071
113
Ti ne bi bil cist preprican, razen ce ne bi vseh 20 obrokov vsebovalo svinjine. Ampak to si ti, ki malo vec rabis.

Tinca ni uspela z mesom, slovenski starsi ne uspevajo z glutenom, laktozo, Eji in muslimanski ne s svinjino.

Cisto vsak roditeljski sestanek poslusam kretenizme okoli prehrane. Svinjina ni nikoli na tapeti, razen ce je v sklopu GSO ali vegeterjancev. In vsako leto je hujse. Letos smo, mislim da, na enem postavili nove meje idiotizma, ko se je problematizirala voda in kolicina le-te. Baje imajo Albance v razredu, ampak starsev ni bilo ali pa so bili tiho - oboje v dani situaciji predstavlja glas razuma. Skrbi mamice, dokler ne nastopi kaki ultrasamsebi pameten očka, ki ne neha nabijat in se rad posluša. No, kot tulele...

Ne šljivi se nobenega, lahko doma jejo, ce jim ni kaj prav. Naj zamaknejo ure na svojem IF pa naj jim sami kuhajo... Vsi, ki jim kaj ni prav. Nobenega ne silijo jesti v soli.

• Haha
Reactions: MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.386
7.496
113
Mislim, kako je težko razumet, ,
da če imaš ti tako srečo, da je v drugih šolah mogoče nimajo. In ja, takoj ko je je Tina začela srat, so pri nas že začeli tehtati cvirke mesa, da ja kak otorok nebi kak gram mesa preveč pojedel.Da smo na roditeljskem pizdili (tisti ki na roditeljske hodimo), ker otroci hodijo domov lačni, to ne rabim razlagat. Izgleda da res imamo pri nas tako srečo, da vse idiotizme tega sveta ravno oni prakticirajo.
Mah kaj jaz to tebi razlagam. Tako ali tako mi boš spet pripela neko psihotično titulo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.680
8.071
113
Biti neumen ni psihoza.

Otroci so lačni iz razlicnih razlogov. Prvi je, da ve, da bo doma spešl zanj kaj dobil, medtem ko je šola glda glda.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.079
4.443
113
Če mulc v šolo ilegalno vnese klobaso mu je ne bo treba z nikomer deliti pa tudi mu je nihče ne bo izmaknil.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.186
7.837
113
bolj bo zdaj ta scena, da nekdo ki bo Miklavža omenjal bo označen za radikalnega ekstremnega desničarja...pa smo tam.
toma gaber bozicek.png

Kako bodo otrokom politično korektno predstavili dogodek, ko Tina Gaber predzadnji teden leta otrokom na kočiji pripelje darila skupaj z nekim v rdeče oblečenim starejšim bradatim moškim? Bo letos namesto njega Golob, kot na naslovnici Mladine?

erikson

Guru
25. avg 2007
24.186
7.837
113
V anketi danes vprašanje tudi o poznavanju prostozidarstva, poleg predsednikov strank pa kot morebitna kandidatka za premierko (?) tudi Urška Klakočar Zupančič.

prostozidarstvo anketa.png

Ljudstvo zaenkrat ne reagira na prostozidarstvo, čeprav se Golobovi mediji zelo trudijo vsiljevati to temo v povezavi s Prebiličem in Logarjem.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.186
7.837
113
Politična analitika sicer menita, da Golobovi ne smejo preveč napadati Levice ter SD in Janšini ne preveč napadati NSi in Demokratov, ker sama trenutno nimata zadosti glasov za večino. Je pa Prerod dobil presenetljivo veliko glasov, kot čisto sveže ime stranke. Odvisno pa je tudi od tega, ali anketarji poleg imena stranke omenijo tudi Prebiliča (Šarec in Bratušek sta imela stranki poimenovani po sebi).