Meni bo bolje, ti pa boš ostal ćefur za vedno.O ti ubogo človeće, mal se mi smi liš. Sej bo bolje, mogoče.
E moj Safete, tako kot jaz nikoli nisem bil in nikoli ne bom čefur, tebi nikol ne bo bolje....Meni bo bolje, ti pa boš ostal ćefur za vedno.
Že desetletje se nihče ne usuva kako je učiteljem fajn in vsaj desetletje od tega ko je iz šolstva spyzdil vsak, ki je imel minimalne možnosti za to. In ti ugotavljaš kdo bo sploh iskal službo v šoli. Še za ravnatelja se ne tepejo več, trenutno jih manjka ca. 30.Pa kdo bo sploh še iskal službo v šolstvu pri takih nebulozah? Če te ne jebe ravnatelj, te blesavi starši, če te ne oni, te pa kar direkt z ministrstva s takimi idiotizmi. Za isto plačo lahko precej manj stresno delaš.
Pa tisti, ki se boste zdaj usul, kako je učiteljem fajn, zakaj po vašem mnenju jih pa manjka potem?
ćefur si tiE moj Safete, tako kot jaz nikoli nisem bil in nikoli ne bom čefur, tebi nikol ne bo bolje....
No ja, po raznih forumih kar veselo tolčejo po učiteljih. Od tega, kako malo so v šoli do tega, kako malo delajo. Mal poznam, mam tudi v žlahti par takih in par učiteljev in je pestro.Že desetletje se nihče ne usuva kako je učiteljem fajn in vsaj desetletje od tega ko je iz šolstva spyzdil vsak, ki je imel minimalne možnosti za to. In ti ugotavljaš kdo bo sploh iskal službo v šoli. Še za ravnatelja se ne tepejo več, trenutno jih manjka ca. 30.
Noben ni rekel da niso malo v šoli pa da ne delajo malo.No ja, po raznih forumih kar veselo tolčejo po učiteljih. Od tega, kako malo so v šoli do tega, kako malo delajo.
Svobodnjak Če si spregledal vprašanje....Svobodnjak: daj razloži, nam neukim volilcem, kak je ta sprememba sredi šolskega leta, top? Hvala.
Zadnjič sem opazil, da nekaterim ni pogodu, da tukajšnje razpravljalce imenujem omizje-in glej, ravno danes, ko imam malo časa za forum, ste mi dali idejo, da vas preimenujem in sicer v "otroški vrtec", kar je čisto solidno poimenovanje glede na nivo razprav in njih kvalitete.
Ni spregledal, ga je pa ignoriralSvobodnjak Če si spregledal vprašanje....
Lastna hvala se pod mizo vala. Če smo že pri tem, ne domišljaj si, otroški vrtec bi bila zate pohvala.Zadnjič sem opazil, da nekaterim ni pogodu, da tukajšnje razpravljalce imenujem omizje-in glej, ravno danes, ko imam malo časa za forum, ste mi dali idejo, da vas preimenujem in sicer v "otroški vrtec", kar je čisto solidno poimenovanje glede na nivo razprav in njih kvalitete.