Ko pa se je po kovidu vse sprostilo, pa je odšlo milijone evrov (potovanja v tujino v nepovrat). Sem bral ene projekcije (žal jih ne najdem) in to so strahotne "izgubljene za vedno" vsote.
cca 500 mio jih je bilo vnovčenih (v letu 2020 in 2021)Turistični boni so bili v dani situaciji zelo dobra poteza, saj je denar ostal doma, zakrožil in se preko davkov vračal.
Ko pa se je po kovidu vse sprostilo, pa je odšlo milijone evrov (potovanja v tujino v nepovrat). Sem bral ene projekcije (žal jih ne najdem) in to so strahotne "izgubljene za vedno" vsote.
Mogoče pa res.Komot, ti pošljemo med prvimi, da bo končno vsaj nekaj od tebe![]()
Tebe jebe vsak moj post kot ono opico. To samo pomeni, da imam PRAV. Vsak, ki dela ima možnost napraviti napako. Samo golob ne dela veliko naredi pa nešteto napak prav trudi se da vedno naredi napako.Sem tebe kje omenil? Odgovarjal sem kolikcu.
Božičnica ni namenjena gospodarstvu, ampak javnemu sektorju kot darilo za lenobo.
ja, v vrsti stojijo kateri bo prviMe prav zanima, če ga bo kateri novinar to vprašal in kak bo odgovor.![]()
Me prav zanima, če ga bo kateri novinar to vprašal in kak bo odgovor.![]()