Planet Golob

sad

Guru
24. avg 2007
22.456
11.259
113
Ja tukaj se je kar nekaj žolča prelilo. A ve ali ne ve in kaj ve, ve samo ona.

Sem pa takrat rekla na nacelni ravni in to drzi se danes - povsem mozno je da žena ne ve, kaj mož dela in on ne, kaj ona dela. In takrat sem vas vprašala, kaj vi pocnete v življenju, da vsak v piko razume in zastopi, ki si 5min cajta vzame.
Ok, povsem možno je pri povprečnem Janezu, ki dela ostalo pa preživi po gostilnah.
Sedaj mi pa odgovori na to: je še vedno povsem možno, da Musarca ni nič vedela o hobotnicah (pa ne mislim na hrano) moža ob tem, da je ona pravnica. Itak je njen mož, ejga ne bom te moril s temi pravnimi kolobocijami, bom jaz raje eno drugo pravno pisarno najel. :valjamse:
Brez zamere, ampak s takimi bedarijami si se postavila direkt na nivo povprečnega Janeza, ki si ga zgoraj omenjala.
Eni se res znate farbati.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.548
7.948
113
sad
Naj povem, da imava jaz in moj isti faks narejen. In oba delava v fohu, za katerega moras imeti ta faks narejen. In ceprav naceloma in okvirno vem, kaj pocne, se moje resnicno vedenje neha pri osnovah, ki se vlečejo preko vseh področij, čim je malo bolj usmerjeno, je pa tema. In dejansko, ce me kdo vprasa, lahko z mirno vestjo recem, da ne vem, kaj tocno pocne. In ne lazem. In mu lahko samo verjamem, da na nacin, da ne ogroza nase familije.

Se enkrat - debata se je zacela z nacelno trditvijo, da zena vedno ve, kaj moz dela. Kar je naravnost bulšit. Eden povecini ve, kar oni drugi pove, da dela, kar je pa svet razlike. Pa to je ze, ce odnosi stimajo v piko. Da se sploh zakonca zgovarjata. In da eden dejansko ne smugla in ne vara na tak in drugacen nacin, ampak ostajajo vsi racuni cisti.

Zdaj pa ne znam vec zasukat enega in istega. Kdor je zmogel in hotel razumeti, je, ostali trajbajte dalje svoje.

sad

Guru
24. avg 2007
22.456
11.259
113
sad
Naj povem, da imava jaz in moj isti faks narejen. In oba delava v fohu, za katerega moras imeti ta faks narejen. In ceprav naceloma in okvirno vem, kaj pocne, se moje resnicno vedenje neha pri osnovah, ki se vlečejo preko vseh področij, čim je malo bolj usmerjeno, je pa tema. In dejansko, ce me kdo vprasa, lahko z mirno vestjo recem, da ne vem, kaj tocno pocne. In ne lazem. In mu lahko samo verjamem, da na nacin, da ne ogroza nase familije.

Se enkrat - debata se je zacela z nacelno trditvijo, da zena vedno ve, kaj moz dela. Kar je naravnost bulšit. Eden povecini ve, kar oni drugi pove, da dela, kar je pa svet razlike. Pa to je ze, ce odnosi stimajo v piko. Da se sploh zakonca zgovarjata. In da eden dejansko ne smugla in ne vara na tak in drugacen nacin, ampak ostajajo vsi racuni cisti.

Zdaj pa ne znam vec zasukat enega in istega. Kdor je zmogel in hotel razumeti, je, ostali trajbajte dalje svoje.
Ok, potem mi pa povej, zakaj pri Musarci zavijaš na načelno raven.
Pa še to mi odgovori, da ne bova le o načelnosti. Kakšna je po tvojem mnenju verjetnost, da Musarca ni vedela nič o rabotah njenega moža?
Bom potem še kaj vprašal.

PS: glede načelne ravni sem ti že zgoraj dal prav, me ne rabiš več prepričevati s tvojim primerom. Poznam tudi sam tak primer.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.164
17.682
113
Še premalo smo jih. ...petkov prekolesarili.
Tokrat bo treba začeti kolesariti že kar pred volitvami in ne tako kot v zadnje, ko so se protesti začeli šele pred sestavo vlade. Predvsem pa nikar začeti s protesti po 100 dnevih od začetka delovanja nove vlade kot je splošno običajna karenca za kritike, tisto je pa tako ali tako že vnaprej obsojeno na poraz.

B81

22. jul 2007
39.190
12.022
113
sad

Ko je Musar začel milijone vlačit na kup, ga Nataša nič ni vprašala...ko je prišlo obvestilo odvetnika o stečaju njegovih firm ipd. fore, ga tud nič ni vprašala. In to pravnica.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.007
4.393
113
Tokrat bo treba začeti kolesariti že kar pred volitvami in ne tako kot v zadnje, ko so se protesti začeli šele pred sestavo vlade. Predvsem pa nikar začeti s protesti po 100 dnevih od začetka delovanja nove vlade kot je splošno običajna karenca za kritike, tisto je pa tako ali tako že vnaprej obsojeno na poraz.
Če bo še kaj sončna jesen.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.102
7.738
113
Minister za finance Klemen Boštjančič prosi ministrstva, naj upočasnijo napredovanja, ker ni denarja v proračunu.

Po reformi plač v javnem sektorju je okoli 180 tisoč javnih uslužbencev upravičenih do drugega povišanja plač. Oktobrski dvig bodo na svojih bančnih računih občutili z izplačilom prihodnji mesec.

Neuradno je slišati, da imajo nekatera ministrstva težave, saj denarja za predvideni dvig plač nimajo, pri načrtovanju proračuna naj bi namreč prišlo do napačnih izračunov in zdaj iščejo rezerve, na ministrstvu za finance pa zato marsikoga boli glava.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.580
1.332
113
Minister za finance Klemen Boštjančič prosi ministrstva, naj upočasnijo napredovanja, ker ni denarja v proračunu.

Po reformi plač v javnem sektorju je okoli 180 tisoč javnih uslužbencev upravičenih do drugega povišanja plač. Oktobrski dvig bodo na svojih bančnih računih občutili z izplačilom prihodnji mesec.

Neuradno je slišati, da imajo nekatera ministrstva težave, saj denarja za predvideni dvig plač nimajo, pri načrtovanju proračuna naj bi namreč prišlo do napačnih izračunov in zdaj iščejo rezerve, na ministrstvu za finance pa zato marsikoga boli glava.
zanimivo , kolikokrat se država zakalkulira (v minus seveda) ...... pa sami študirani so tam ....kao :sprasujemse: