Na rast prihrankov je v prvem polletju vplivala rast plač v javnem sektorju.
In to najverjetneje ne od policajev, vzgojiteljic in medicinskih sester...
Na rast prihrankov je v prvem polletju vplivala rast plač v javnem sektorju.
Ne moreš, je svinja že predebela in ti je že preveč požrla. Še dodatno ti pa še bo.Si bomo drzavo kupili nazaj?
in pol ko te kdo vprasa kje je tak kandidat na volitvah ... ja ni ga, ker ni povpraševanja.težava je v tem, da ne prideš na oblast, če zastaviš prave temelje za dobro delujočo državo. Torej:
Kdor bo objavil tak program ne bo dobil 4%, kaj šele, da bo vodil državo...
- digitalizirati in zmanjšati javno upravo /sektor
- urediti sodišča, da bo kakšna velika riba šla v zapor, da jih bo strah koruptivnih dejanj. Sedaj pa ni posledic in se smejijo in delajo naprej
- digitalizirati in urediti zdravstvo, predvsem administracijo zdravstva
- spodbude za gospodarstvo, saj le ta prinaša denar v državo, znižat dajatve in davke
- urediti tele državne in pol državne podjetja, kjer se svaljkajo menedžeri in bivši politiki
Če bi pa kakšen kandidat zbral ekipo okoli sebe in bi grozilo, da se bo kaj takega zgodilo, se pa zavrti politični novinarski ustroj in ga obglavi še preden pride do te nevarnosti... bi se preveč ljudem zatresel dohodek, stolček, ali taki ali drugačni dohodki....
Sam sem tudi, da bi trojka prišla in začela pucati tale drek, levi in desni, da ne bo pomote
Rigelnikov Space si poslušal....sem poslušal, čeprav je lunatika težko poslušat eno uro.
Deloval je ne totalno ubrisan tak kot običajno.
ko ga je pritisnil pa enih 4x vprašal je celo rekel da bi morala bit stanovanja za slo državljanje.
Torej isto kot vsaka do zdaj?Številke pomenijo, da Golobja hunta pospešeno krade, zaposlujejo svoje 'kadre' in deli državni denar, kot da jutri ne obstaja.
Dokaz, da vlada nekaj 'dela'.
Vlada pa je na današnji seji namenila 1,2mio € za delovanje Palestinske uprave. Če vas slučajno zanima, zakaj nismo štiri otroke z redkimi boleznimi poslali na zdravljenje v Ameriko.
Samo do volitev!Za tiste, ki jih moti cerkveno zvonjenje.
![]()
S Tino živiva ob cerkvi, zvonjenje ima poseben čar – napolni me z energijo
Robert Golob, predsednik vlade, o zanj in soprogo Tino Gaber Golob poživljajočih zvokih cerkvenih zvonovreporter.si
Robert Golob, predsednik vlade, o zanj in soprogo Tino Gaber Golob poživljajočih zvokih cerkvenih zvonov
Živiva ob cerkvi. Zvonjenje, naj bo jutranje ali večerno, ima poseben čar – napolni me z energijo.
Pa naj zmaga, sedaj jim je cilj da vse požgejo, z mislijo da ne pridejo nazaj.Se bojim da bo drug mandat spet na oblasti. Ravno včeraj sodelavka pravi moji ženi. Upam, da zopet zmaga Golob, ker Janša nam bo pobral božičnice in spet znižal plačo. In to vzgojiteljica v vrtcu s končano višjo izobrazbo. V bistvu je v celem šolstvu taka fama. Potem vemo kje smo...
A sedaj bo golobnjak tudi evropski banki za razvoj ukinil kakšna sredstva?med tem v drugih novicah:
Evropska banka za obnovo in razvoj je tretjič zapored poslabšala napoved letošnje rasti obsega slovenskega BDP-ja. Tokratni popravek je občuten, saj namesto 1,9-odstotne krepitve gospodarske dejavnosti pričakuje zgolj 0,7-odstotno.
Ne! Prejšnja je talala bonbončke (evropske) tale tala cele torte! Boš že videl ko se ti cuker dvigne!Torej isto kot vsaka do zdaj?