Gospa ima prav. Nad Afganistanom, Belorusijo, Iranom, Jemnom, Libijo, Rusijo, Severno Korejo, Sirijo dejansko leti zelo malo letal.Sicer ni Golob, ampak ta teta je enkrat sedela v parlamentu:
Zanimivo spremljat protestiranje iz pravih razlogov
Ti imaš svojega predsednika?Sem vam rekel: Pirčevka ni naša(!) predsednica.
Ona je žena tajkuna!
Se spomnim ko so Predin, Kreslin in Lovšin večkrat povedali, da na neki državni proslavi v času "desne" vlade ne bodo nastopali, ker Janša ni njihov predsednik.Ti imaš svojega predsednika?
Le zakaj nimajo jajc zapret ceste na italjanski strani?
Uau, čudovito. Zdaj pa hitro glumit... ehm... fajtat dalje in delati na pridobitvi še kakšne druge zadeve, ki jo že imamo ter ignorirat zadeve, ki so res kritične in potrebne pozornosti slovenske oz. evropske javnosti.
Ko je Zoki zadnjič dobil mandat, se je dobesedno znesel nad deli Ljubljane, kjer mu ni šlo. Recimo tako, da se je gradnja kanalizacije “zavlekla” za nedoločen čas, seveda ob razkopanih cestah.Se spomnim ko so Predin, Kreslin in Lovšin večkrat povedali, da na neki državni proslavi v času "desne" vlade ne bodo nastopali, ker Janša ni njihov predsednik.
Tako, da očitno imamo več predsednikov.
Kar me spomni še na intervju z Zoranom Jankovićem na (mislim da) radiu Ekspres...
"vaša volilna enota je bila ena redkih ali edina kjer nikoli nisem zmagal, zdaj pa mene kličete za asfaltiranje ceste, naj vam vaš župan asfaltira".
tako da očitno imamo več predsednikov in več županov, se zgodi....