Omenja se, da je bila obsežna ovadba brezvezen šov, ker ga tam kjer naj bi bil ni. (vir: N1)..naj mi nekdo pojasni ker nisem nikjer zasledil. Se kje omenja da je turist pod kljucem organov oz odvzet pasport?
Omenja se, da je bila obsežna ovadba brezvezen šov, ker ga tam kjer naj bi bil ni. (vir: N1)..naj mi nekdo pojasni ker nisem nikjer zasledil. Se kje omenja da je turist pod kljucem organov oz odvzet pasport?
imamoi ruse in ukrajince tu...tudi verjetno dezerterje. Ampak en iz izraela je problem...naj mi nekdo pojasni ker nisem nikjer zasledil. Se kje omenja da je turist pod kljucem organov oz odvzet pasport?
Pod to ministrico, ki ni bila izvoljena in je izjavila, da pod njo pa že ne bo aneksov se čudeži dogajajo. Saj zato levuharji pred smrtjo vsi k spovedi letijo.
Za razliko od tebe, sem jo pa res 25.6. Pa ne kockasto in ne take s peterokrako in ne na rvatskem.Si obesu zastavo v torek?
Agrumi so itak rdeče ali pa mavrične, pa zadnji čas še palestinajzarske vun vesijo.Za razliko od tebe, sem jo pa res 25.6. Pa ne kockasto in ne take s peterokrako in ne na rvatskem.
Ni razlike. Jaz še je spoh nisem dol vzel.Za razliko od tebe, sem jo pa res 25.6. Pa ne kockasto in ne take s peterokrako in ne na rvatskem.
Rezultat? Levi fancy gurmani bodo brez svoje hrane ob tem pa tudi ogrožena delovna mesta Palestincev.Torej iz Izraela smo lansko leto uvozili za 30k avokada. cca 18 ton.
... ki so ga obrali palestinci in pojedli vegani.
v proračun prispevajo od udeležencov upokojenci.
Ali vedo koliko je to en zionist oz. kakšne je to povezava z tourists?
A ni imel jugo komunizem zelo dobrih odnosom z PLO? Gverilskega bojevanja se pa ja niso sami naučili.ampak je zanimivo spremljat napenjanje naših levčarjev okoli Gaze glede na zgodovino njihovih prednikov. Pustimo sudan, kongo ipd. področja, kjer se počno večje pizdarije, pa se redko kdo oglasi, če se sploh..
Verjamem, samo ne vem katera je ali partijska ali palestinska, mavrična, morda celo od sfrj, kdo bi vedel.Ni razlike. Jaz še je spoh nisem dol vzel.
Ostaja gor, da šiptarji vedo kje se zbudijo.
Saj za tisto srboslavijo bomo dobro ni vsaj tja nas hočejo potisniti tile levaki. Hvala Bogu imamo vmes Hrvate, drugače bi nas že spet prodali srbomMi si delamo tako škodo na mednarodnem parketu, da se nam sanja ne. Vse razvite države se nas bodo začele izogibat kot garjavega psa. Kaj še nobenemu bi kapnilo, da če bi radi spadali v razviti svet, da se vsak približno tako obnašamo kot ostali? Taka soliranja nas bodo še bolela, ne si delat utvar!
Srbija je tudi pri vrhu.![]()
Nevarna igra? 42 milijonov evrov za aretacijo venezuelskega predsednika.
Združene države Amerike (ZDA) so podvojile nagrado za informacije, ki bi vodile do aretacije venezuelskega predsednika Nicolása Madura. Ta zdaj znaša 50 milijonov dolarjev (42 milijonov evrov), obtožujejo pa ga za enega največjih preprodajalcev drog na svetu, poroča BBC News.siol.net
Luka sigurno nekaj ve!
To je razgradnja države, če bolj podrobno pregledaš novejšo zgodovino vidiš da levica nikakor ni bila za samostojno državo, sedaj ima prvovrstno priložnost za uničenje le te. To počnejo na mednarodnem prizorišču temeljito. Ob tem pa prejšnja leta toliko joka o državni srebrnini in ne prodaji tujcem, no sedaj vemo komu so jo šparali. Srbo mafiji in njenem drogeraškem denarju.Mi si delamo tako škodo na mednarodnem parketu, da se nam sanja ne. Vse razvite države se nas bodo začele izogibat kot garjavega psa. Kaj še nobenemu bi kapnilo, da če bi radi spadali v razviti svet, da se vsak približno tako obnašamo kot ostali? Taka soliranja nas bodo še bolela, ne si delat utvar!
Saj napiše vsaj trikrat na dan kako ga je sram na mednarodnem parketu. Torej, na plaži med čehi, med poljaki v vrsti v plodinah, na cestninski med avstrijci, na pumpi pred nemcem. Samo še v parket gleda. Mednarodni.Kaj se sekiraš, kak je na Pagu?