Vi ste se že dvignili na nivo socializma....ko ste tako presunjeni že 40let?Itak. Janez komunist
Presunjeni smo, ker eni (L+D), še vedno ne vejo, kaj je v kateri kleti in kako to "porihtat"... Namesto oziranja naprej, se ozirajo nazaj...Vi ste se že dvignili na nivo socializma....ko ste tako presunjeni že 40let?
drži, samo taisto napisano zelo, zelo drži tudi za levi pol....tudi tam vam zelo prijajo takšne, predvsem vaše vonjave vonjave.Ja seveda. Samo vi veste že vnapej da vse bolj smrdi od vašega. Al ste se pa že tako močno navadili na vaš .... ?
Kateri levi pol?drži, samo taisto napisano zelo, zelo drži tudi za levi pol....tudi tam vam zelo prijajo takšne, predvsem vaše vonjave vonjave.
Kako se forumski tepčki vedno lepo pofočkajoČas imajo.
Desni večinoma delamo v resnih službah.
Sam res-kako lahko nekdo verjame takim bedastočam in mrtvo hladno še to piše po forumu?Oh, ti vse skupaj samo narobe dojemaš.
Prijetno se nasmehnemo, ko vidimo brain fart desnega faliranca, ki misli, da s svojim bornim doprinosom drži pokonci vso državo
Kaj je zate resna služba? Si dohtar, prodajalka, čistilka, gasilec... Da vidim, komu sem hvaležen da sem še med živimi.Kako se forumski tepčki vedno lepo pofočkajo.
Takšna, da nas večina sredi delovnega dneva nima časa po Ljubljani afne guncat.Kaj je zate resna služba? Si dohtar, prodajalka, čistilka, gasilec... Da vidim, komu sem hvaležen da sem še med živimi.
A si dons na popoldancu al kako?Takšna, da nas večina sredi delovnega dneva nima časa po Ljubljani afne guncat.
A si dons na popoldancu al kako?
Kaj ima tole, kar si naflodral, veze s trkanjem po prsih našga d arbajtarja, ki trajba in podpira komplet levičarski svet?Kolega, določene inštitucije (FDV, Ljubljanska drama,...) so dobivali prosti izhod ob petkih v kolikor si se udeležil protestov.
Shitpostanje po alterju, iti srat na firmi, privat telefon ali farmvile...
Koliko normalnih podjetij poznaš, da bi kar proste izhode dajale če greš na protest?
To ni nič, vaši so poleg tega da so jim dali frej, organiziral še prevoz, sendvič in 20€, zato da so šli pred sodišča demonstrirati.Kolega, določene inštitucije (FDV, Ljubljanska drama,...) so dobivali prosti izhod ob petkih v kolikor si se udeležil protestov.
Shitpostanje po alterju, iti srat na firmi, privat telefon ali farmvile...
Koliko normalnih podjetij poznaš, da bi kar proste izhode dajale če greš na protest?