Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.319
4.337
113
Kolikor vem so med Covidom natruskal teh plovil na zalogo, da je kar pokalo. Potem pa še prodaja mal zaškripa, pa smo tam.
Po pogovoru z tam zaposlenim, nimajo kaj dosti zaloge, samo naročil ni več, konkurenca jih ubija. Probal so z precej inovacijami, ampak ne pomaga kaj dosti. Naročil preprosto ni več.

Po domače predragi so..... Konkurenčnost naših podjetji strmoglavlja, masa plač pa se jim je dvignila tudi krat 2 v parih letih.

• Všeč mi je
Reactions: sad

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.319
4.337
113
Kako pa potem v Zahodni Evropi lahko proizvajajo kaj, ko so plače še 2x večje vsaj?
Vprašaj Continental ki ravno seli proizvodnjo v Italijo... mi smo predragi....

Novinački nabijajo po eu (kao vsepovsod)... točno v italijo se seli točna ta proizvodnja...
Imamo velike prispevke, drago energijo, veliko birokracijo, slabe transportne poti.....

Najbolj pa podjetja duši zaposlitvena zakonodaja, ko delci za en dan prekinejo bolniško in grejo potem takoj na novo, možnost neodpuščanja itd......

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.832
4.273
113
Herta Kosmina ftw.

Javna agencija za spodbujanje gospodarstva Spirit Slovenija je objavila informativni seznam prejemnikov subvencij za spodbujanje velikih naložb. Desetim podjetjem bi dodelil slabih 820 tisočakov.

GrEXzTpXsAAQYHs.jpg

19bcec79275c788f3272b96dd11af962.jpeg

• Haha
Reactions: LeQuack

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.203
3.688
113
41
Lj
Zakon, ona bo popeljala Slovenijo iz krize. Ostale države razvijajo čipe in rakete, mi pa top shop tablete.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.185
749
113
tu in tam
Vprašaj Continental ki ravno seli proizvodnjo v Italijo... mi smo predragi....

Novinački nabijajo po eu (kao vsepovsod)... točno v italijo se seli točna ta proizvodnja...
Imamo velike prispevke, drago energijo, veliko birokracijo, slabe transportne poti.....

Najbolj pa podjetja duši zaposlitvena zakonodaja, ko delci za en dan prekinejo bolniško in grejo potem takoj na novo, možnost neodpuščanja itd......
To ti je žena povedala?

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: jest5 in Kamele0N

erikson

Guru
25. avg 2007
23.192
6.961
113
poslanec na strehi.jpg

Na družbenih omrežjih so se pojavili videoposnetki poslanca državnega zbora - sodeč po videoposnetkih gre za člana stranke SDS Andreja Hoivika -, ki stoji na strehi stavbe Državnega zbora Republike Slovenije ter nagovarja državljane in državljanke. Ženski, ki ga je z bližnjega okna pozvala, naj preneha in zapusti streho, je dejal, da bo svoj govor dokončal in da bo v primeru, če se mu bo približala samo za en korak, skočil s strehe.

Hoivik je v svojem nagovoru s strehe med drugim vpil "Mi smo generacija Z!" in dejal, da "ni prav, kar delajo s to državo".

• Haha
Reactions: Gatto

delter333

Guru
21. maj 2010
2.028
1.742
113
Notranjska
Še ena uspešna zgodba gre proti koncu... Nekoč so se kopali v naročilih.
Poglej priponko 98817

Vrhunski menedžer res ustvarja klimo in podjetnike pošilja v tujino, ter jih nagovarja na optimizacijo...
No ja bo pobral drugje, GURS je že ovrednotil nepremičnine....

Tukaj bo še za ožemat.
Ostali bodo samo še osli! Pa ta stari, sam vem da če bi bil mlajši bi tudi pomahal v slovo!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.424
4.334
113
Hoivik je v svojem nagovoru s strehe med drugim vpil "Mi smo generacija Z!" in dejal, da "ni prav, kar delajo s to državo".

Generation Z (often shortened to Gen Z), also known as zoomers,[1][2][3] is the demographic cohort succeeding Millennials and preceding Generation Alpha. Researchers and popular media use the mid-to-late 1990s as starting birth years and the early 2010s as ending birth years with the generation loosely being defined as people born around 1997 to 2012.

Andrej Hoivik, slovenski politik in kemik; * 13. januar 1993, Škofja Loka.

• Haha
Reactions: aljoman in Gatto

delter333

Guru
21. maj 2010
2.028
1.742
113
Notranjska
Generation Z (often shortened to Gen Z), also known as zoomers,[1][2][3] is the demographic cohort succeeding Millennials and preceding Generation Alpha. Researchers and popular media use the mid-to-late 1990s as starting birth years and the early 2010s as ending birth years with the generation loosely being defined as people born around 1997 to 2012.

Andrej Hoivik, slovenski politik in kemik; * 13. januar 1993, Škofja Loka.
Pejd mu na streho povedat da se je zmotu.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.714
757
113
Ampak vsaj burek lahko grizljamo sredi obvoznice:

mimogrede
Aleš Hvala o teh povezavah pravi: "Minister Boštjan Poklukar je bil paralelka, mislim, da je bil dve leti prej v šoli na gostinski šoli na Bledu. Poznam ga od tam. Se pravi, smo gostinci."

• Haha
Reactions: Gatto