Saj to smo že vedeli, ko fuk jen narod izvoli ptiča, ki jim napove višje davke.Saj pravim, folk je glup! SDS ali kdo drug... nima veze. Važna je vsebina referenduma.
Se nikoli ni bla vazna vsebina, zakaj bi bla tokrat?Saj pravim, folk je glup! SDS ali kdo drug... nima veze. Važna je vsebina referenduma.
daco mislim da bo potrebno počakat še kako generacijo al pa dve da bo pamet malo manj obremenjena z janezom..Saj pravim, folk je glup! SDS ali kdo drug... nima veze. Važna je vsebina referenduma.
E vidis tocno toLjudstvo ve, da gredo dodatki iz proračuna in ne iz njihovega žepa.
jaz tudiDobro, da sem videl to temo in ravno še ujel volišče.
Sem čisto pozabil.
Kaj pa konkretno je vsebina referenduma?Saj pravim, folk je glup! SDS ali kdo drug... nima veze. Važna je vsebina referenduma.
Ja, in kaj konkretno spremeni ta referendum. Kaj pravi stari zakon in kaj novi. V čem je konkretno razlika med zakonoma?Mogoče to, da bi se za spremembo nehalo metati denar tja v tri dni? A tako rad delaš za druge?
Ko Asta in Robi začneta pozivat k bojkotu referenduma, kar je sicer proti demokratično, potem veš da za tem zakonom stoji velika svinjarija. Sicer pa tako veš za kak predlog zakona gre, samo nas podjebavaš.Ja, in kaj konkretno spremeni ta referendum. Kaj pravi stari zakon in kaj novi. V čem je konkretno razlika med zakonoma?
Pojdi na policijo delat, manjka jih pa cudezno se bos vsak dan zbudil spocit.To deljenje na prvorazredne in vse ostale je vse skupaj ena velika sramota. Tako kot tudi bonificirana delovna doba v marsikaterem poklicu ampak tam si vsaj sam vplačuješ od svoje plače.
Pri nas imamo enega bivšega policista, ki je služboval še v času teh bonificiranih dob. Tako od oka je že enih 30 let v penziji in kako dobro se še drži je možnost, da bo nadživel še mene, ko me bo verjetno itak pobralo kmalu po prejemu prve penzije, ker se že sedaj zbujam cel zjeban in traja nekaj časa, da se spravim v pogon, pa moram še 20+ let delat.
Oblast za svoje pač zmeraj poskrbi, ne glede na to, ali so umetniki, kulturniki, politiki,... ostali pa, kakor se pač znajdejo, prej krepnejo tem bolje za pokojninsko blagajno.
Upam vsaj, da mi bo tistih par let če bo sreča vsaj kak filipinec plačan iz 30 eur/mesečno dolgotrajne oskrbe brisal rit, če si je sam ne bom mogel.
Se pravi da tudi ti veš da je referendum podjebavanje in nič drugegaGlupi folk, kot sem rekel.
Ko Asta in Robi začneta pozivat k bojkotu referenduma, kar je sicer proti demokratično, potem veš da za tem zakonom stoji velika svinjarija. Sicer pa tako veš za kak predlog zakona gre, samo nas podjebavaš.