Planet Golob

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.434
11.441
113
kod Džej-Zija
Pač tožiš. Res ne vidim problema. Pi*ke so pač bolj občutljive...

Sodna praksa k sreči obstaja. Če bo kdo želel primerjati zapiske...ali zapisnike :)
Zelo zabavno bo spremljati razvoj dogodkov. Bodo pi*ke tudi izgubile tožbo? Gremo polagat stave?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.496
2.267
113
Emona / Carnium
Mah, meni zagotovo ne bo zabavno. Sem pa ziheraš, zato brez stave povem, da je marsikaj možno, čeprav pričakujem enak rezultat, kot pri Grimsu. Verjamem v svobodo izražanja, četudi ta marsikdaj ni relevantna, ustvarjalna niti duhovita. Morda je le sporočilna in to je že veliko.

Če povzamem v provokativnem duhu: če je ena pi*ka izgubila skoraj identično tožbo, jo naj torej tudi vse ostale. Ali bo to zgodba o delu sodišč ali o sami provokaciji? Odvisno koga vprašaš :)

Kaj pa o tej kreativni svobodi in tudi tožbi pravijo tisti, ki so se takrat zgražali nad mladinino fotko družine Grims?

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.660
2.658
113
Ne vesolje.
Predplačano sodišče!

In še to.
Ta dva primera sta si zeloooo podobna. Da vidimo odločitve!

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.876
7.523
113
In še to.
Ta dva primera sta si zeloooo podobna. Da vidimo odločitve!

Če dekline dobijo tožbo, bo zanimivo če se še Janša odloči koga tožiti zaradi podobnih ekscesov:

1745563199398.png

koliko

Guru
21. avg 2007
4.534
2.672
113
SV SLO

Saj to so te socialno čuteče vladajoče stranke. Vse državljane narediti enako revne, mi vemo kako in kaj, samo mi delamo reforme(pa ni važno, če so za ljudi primerne) samo mi vemo vse in samo mi smo brez razuma in samo mi ne razumemo kaj delamo zato se smejimo, zabavamo, plešemo, se med sabo hvalimo, da smo najboljši samo MI smo brez RAZUMA ampak kaj nam RAZUM, če smo lepi, pametni inteligentni in izobraženi. Pa še proti JANŠI smo in ljudje pač ljubijo svojo revščino. MI smo si s plačno reformo dvignili plače za svoje nedelo in žuriramo delamo nevidno in sploh nam je lepo. Zdaj prepovedujemo in želimo bojkot referenduma, da bodo tudi kvazi umetniki lahko žurirali z nami sploh, ko bodo prejemali dodatke k pokojninam. Oni normali pa bodo stradali potem, ko so nas celo delovno dobo podpirali s davki in dajatvami. Ni ga lepšega kot biti antijanšist v tej naši lepi SLOVENIJI. Pa smejte se tisti brez RAZUMA lahko vam .....

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.876
7.523
113
Logar: Vse kar ste obljubili v koalicijski pogodbi niste še naredili, vse je v delu!
Golob: Lažeš! Mi vse projekte zaključujemo, pogodba je za dva mandata!
Vlada:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.500
6.731
113
Logar: Vse kar ste obljubili v koalicijski pogodbi niste še naredili, vse je v delu!
Golob: Lažeš! Mi vse projekte zaključujemo, pogodba je za dva mandata!
Vlada:

Roko na srce, tega zakona nikoli ne bi smeli sprejeti. Niti ne na EU ravni.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.876
7.523
113
NPU preiskuje prenosnike. 24ur v montaži pokaže posnetek interpelacije, kjer se Duh zagovarja, da je čefurka :valjamse:

Za 4 milijone naj bi oškodovali državo...