Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.419
9.776
113
Sicer meni ni jasno nekaj. V kolikor bom jaz kadarkoli kandidiral za politika ali bom politik, ne smem več nikoli dopustovati v prijateljevi vikendici na morju ali kjerkoli jo že ima. Jaz sem bil denimo večkrat za dopust v prijateljevem vikendu in zaradi tega več ne morem kandidirati na volitvah, ker se mi bo očitalo to kot nedovoljeno darilo? Malo čudno je vse skupaj.
Če boš politik na višji ravni boš žal moral mislit tudi na take stvari. Hočeš al pa nočeš. Janez je v teh zdrsih pravi amater proti Robiju.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.906
10.115
113
MB
Slak je poslancu začetniku Žavbiju nastavil par pasti in Žavbi, pameten kot je, je stopil prav v vse. Potem pa, namesto da bi utihnil, vztrajal in vztrajal.

Za konec ga Slak dobi še na laži glede Pirnata, ki jo je včeraj po različnih kanalih vztrajno širilo Gibanje Svoboda.

Ta posnetek bodo na FDV lahko prikazovali bodočim novinarjem, kako nepremišljen zaletav politik naredi politični samomor.

težko gledat kak je lahko tolk debilnosti in hkrati napuha koncentrirano v eni osebi, ampak pol pogledaš ostale simpatizerje pa svobodnjaka ... pa vidiš da so vsi tu tu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.419
9.776
113
Jap, samo ti imaš veliko težavo pogledat še na svojo stran po teh zadevah in potem imamo takšno kot imamo. Vključno z raziskavo besedice razumeš, in potem vse tiho je bilo do naslednjega :D

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.768
4.196
113
Vlada jasno proti temu da bi se javno in državno ločilo....

zasebni vrtci ne morejo biti javni in del trga...
...Zasebni vrtci bodo po napovedani spremembi zakonodaje ostali brez državnega financiranja.
...dobro da financiranje ni javno ampak državno...

zasebni domovi za starostnike ne morejo biti javni in del trga...
...jasno je sistemsko tveganje, ki nastopi, kadar država dejavnosti socialnega varstva prepušča trgu. To je skrajno neodgovorno predvsem do ljudi, uporabnic in uporabnikov, ki bi jih javni sistem moral podpirati in ščititi.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.844
7.493
113
Kje ste zdaj vsi moralisti? Janša si je tudi tudi dvignil plačo med covidom!

Kabinet predsednika vlade smo vprašali, ali urejanje dopusta za premierjevo partnerko sodi med delovne obveznosti Pine Weisseisen. Odgovorili so nam, da so njene naloge omejene izključno na obveznosti premierjevega kabineta. “Ne razpolagamo s podatki, da bi bilo urejanje zasebnih dopustov del njenih uradnih zadolžitev,” so za N1 poudarili v Golobovem kabinetu.

V premierjevem kabinetu je uvrščena v 27. plačni razred, njena osnovna bruto plača znaša 2.384 evrov.... Po poročanju portala Preiskovalno je Pina Weisseisen v obdobju od septembra 2023 do septembra 2024 prejela 5.568 evrov bruto dodatka, kar je najvišje izplačilo za obremenjenost med zaposlenimi na zaupanje v premierjevem kabinetu.

Skupaj 7952€ bruto

Ob tem so pojasnili, da Pina Weisseisen v kabinetu nadomešča Golobovo dolgoletno sodelavko Urško Gaber, ki je odšla na porodniški dopust.
Gre za sestro Tine Gaber, ki se je po parlamentarnih volitvah leta 2022 iz podjetja Gen-I skupaj z Golobom preselila na vlado. Zamenjavo zanjo je predsednik vlade našel v Pini Weisseisen, ki pred zaposlitvijo v njegovem kabinetu ni imela izkušenj na političnem parketu. Po ocenah nekaterih naših virov naj bi bilo pri njeni zaposlitvi ključno predvsem prijateljstvo s premierjevo partnerko Tino Gaber.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.625
7.868
113
Kje ste zdaj vsi moralisti? Janša si je tudi tudi dvignil plačo med covidom!

Kabinet predsednika vlade smo vprašali, ali urejanje dopusta za premierjevo partnerko sodi med delovne obveznosti Pine Weisseisen. Odgovorili so nam, da so njene naloge omejene izključno na obveznosti premierjevega kabineta. “Ne razpolagamo s podatki, da bi bilo urejanje zasebnih dopustov del njenih uradnih zadolžitev,” so za N1 poudarili v Golobovem kabinetu.

V premierjevem kabinetu je uvrščena v 27. plačni razred, njena osnovna bruto plača znaša 2.384 evrov.... Po poročanju portala Preiskovalno je Pina Weisseisen v obdobju od septembra 2023 do septembra 2024 prejela 5.568 evrov bruto dodatka, kar je najvišje izplačilo za obremenjenost med zaposlenimi na zaupanje v premierjevem kabinetu.

Skupaj 7952€ bruto

Ob tem so pojasnili, da Pina Weisseisen v kabinetu nadomešča Golobovo dolgoletno sodelavko Urško Gaber, ki je odšla na porodniški dopust.
Gre za sestro Tine Gaber, ki se je po parlamentarnih volitvah leta 2022 iz podjetja Gen-I skupaj z Golobom preselila na vlado. Zamenjavo zanjo je predsednik vlade našel v Pini Weisseisen, ki pred zaposlitvijo v njegovem kabinetu ni imela izkušenj na političnem parketu. Po ocenah nekaterih naših virov naj bi bilo pri njeni zaposlitvi ključno predvsem prijateljstvo s premierjevo partnerko Tino Gaber.
Mal narobe sestevas. 2384 je mesecni bruto, 5568 pa letni bruto dodatek.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.605
2.648
113
Ko si na mestu visoko v vladi, gledaš na barvo čevljev. Koliko ti uspe je pa drugo.

Žavbi brki. Veš Žaubi, brki so za izgled, ne za to, da bi bil pameten! Pa z brki so še zmerom smrkavec!

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: koliko in B81

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.768
4.196
113
Bomo videli, ce "bo jansa videl ta film ali ne" :evil:

Vprašanje če mu bodo pustili da bo on izbiral filme.

f31ee602de12aed14cee7200f958bb6f4fe84882.jpeg.1920x1080_q95.jpg

nacek

Guru
13. okt 2012
2.999
643
113
Da poslancem predstaviš delovanje drekovoda v reali.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.605
2.648
113
  • Wow
Reactions: sajkek