Planet Golob

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.857
3.995
113
Ljubljana
hmpg.net
Obstaja cela zbirka:

1743960166364.png

B81

22. jul 2007
38.558
11.549
113
Z razpoložljivimi sredstvi bo podprlo produkcijo in izvedbo kulturnih dogodkov z različnih področij ustvarjalnosti, izdajo tiskovin in književnih del, spletnih strani, izvedbo predavanj in seminarjev, projektov za ohranjanje jezika in spodbujanje jezikovne ustvarjalnosti, bralne pismenosti in bralne kulture.

Kot so zapisali na ministrstvu, podpora kulturnemu ustvarjanju različnih narodnih skupnosti v Sloveniji prispeva k medkulturnemu dialogu, krepi družbeno povezanost, omogoča aktivno vključevanje pripadnikov narodnih skupnosti v kulturno in javno življenje, obenem pa spodbuja medsebojno razumevanje in spoštovanje ter ohranjanju kulturne raznolikosti.

fakof, tam so vrata.

B81

22. jul 2007
38.558
11.549
113
Dolgo si rabil, jaz to trdim že ene 15 let. Skoraj kjerkoli izven EU je boljše!
Mislim država gre narazen, nič ne štima kot bi moralo, mi pa delamo razpise za ljubitelje bivše države.

Bemoboga da si z AI narediš témo o tem, kako pretirano nostalgičnim ljudjem v srednjih letih na rahel način prikažeš stanje prej/potem, penzije tam in tu, plače tam in tu, možnosti tam in tu... ampak s tako témo boš še obtožen ksenofobije :bonk:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.788
5.454
113

• Objave ne odobravam
  • Jezen sem
Reactions: dejan_ in jest5

jello

Guru
22. sep 2008
10.478
4.005
113
Saj menda veš komu je namenjen fakoff... Kdaj boste spoznali, da živimo v Sloveniji in ne Albaniji, ne Kosovu, ne Srbiji in ne Bosni (hrvati pa tako ne rinejo k nam). Pa krucefiks kaj je res vsakemu jugoviču treba rit nastavit da te pojebe do nezavesti.

Ja, isti denar bi lahko namenili opismenjevanju domoljubov, malo šolo slovenščine z naslovom materin jezik za telebane, s praktičnimi primeri plakatov in transparentov.

Pa so očitno presodili da bo večji učinek če albanca naučijo pravilno napisat pekarna odprto 24/7.