Planet Golob

B81

22. jul 2007
38.021
11.172
113
Ok ajnštajn, kje si razbral da jst čakam na pregled zaradi motenj spanja? Res me zanima, kako si to razbral. In iz česa si razbral, da jamram? Tudi to me fuL zanima.

Meli, Melanija... ko si enkrat na vse pretege zagovarjal to sponzorušo. Sem prepričan da si pozabil, ker je že kakšen mesec nazaj.
Potem pa se napiše info, drugače se predvideva, da govoriš iz izkušenj.

Kaj si še vedno jezn na slovenko melanijo? kaj te toliko moti, ker je Slovenka ali ker je belka? katero je zdaj? ker ena ti ne more it toliko na živce, če nimaš nekega triggerja. IMO je to kar sem napisal, to se kaže že v drugih temah.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.948
-1.318
63
Potem pa se napiše info, drugače se predvideva, da govoriš iz izkušenj.
Točno to sem napisal, INFORMACIJO. Čakalna doba za pregled. In ja, iz izkušnje, ne moje. Več pa ne rabiš vedet.
Kaj si še vedno jezn na slovenko melanijo? kaj te toliko moti, ker je Slovenka ali ker je belka? katero je zdaj? ker ena ti ne more it toliko na živce, če nimaš nekega triggerja. IMO je to kar sem napisal, to se kaže že v drugih temah.
Jezen na sponzorušo? :bonk: Kaj imam jst od nje? Ti si bil užaljen, ker nismo ostali slinasti in ponosni nanjo, ker je s fračo daleč prišla.

B81

22. jul 2007
38.021
11.172
113
Točno to sem napisal, INFORMACIJO. Čakalna doba za pregled. In ja, iz izkušnje, ne moje. Več pa ne rabiš vedet.
ja potem pa še tega ne rabiš pisat in delat slabe volje, vlada že itak zajebe vsako najmanjšo stvar, ne rabiš napihovat :valjamse:
Jezen na sponzorušo? :bonk: Kaj imam jst od nje? Ti si bil užaljen, ker nismo ostali slinasti in ponosni nanjo, ker je s fračo daleč prišla.
ne vem kaj imaš od nje, verjetno nič, ampak glede na to da jo potemtakem velikokrat omenjaš, te nekaj muči. Kaki šum na srcu ali kaj podobnega, kot pravi Šifrer :evil:

• Ljubezen
Reactions: aljoman