ima robi rojstni dan?
Imam (122€), zato pa sem napisal.. 5€ razlike na letnem nivoju smo bili suma sumarum. kar me je presenetilo , priznam. Velikim porabnikom se SE splača, to je jasno, malim tudi z TČ pa prav ne.Ze imas polznico za 12.24?
Čist tko iz firbca, nima veze z babšem pa to. Kaj tvoj dec prav na vse tole tabelčkanje pred, med in po vsaki zadevi? Ker sej veš, po moško je na palc čist zadost.Odvisno...
Po kok bo strom, pa po kok dograditev... Isti princip, kot prej...
Duška mu tega zanalašč tega ne bo povedala.Imam (122€), zato pa sem napisal.. 5€ razlike na letnem nivoju smo bili suma sumarum. kar me je presenetilo , priznam. Velikim porabnikom se SE splača, to je jasno, malim tudi z TČ pa prav ne.
kako bo glede omrežnine v 25 niti golob ne ve.
Čist tko iz firbca, nima veze z babšem pa to. Kaj tvoj dec prav na vse tole tabelčkanje pred, med in po vsaki zadevi? Ker sej veš, po moško je na palc čist zadost.
Eden redkih srecnezev, kateremu se ni treba ukvarjati z babo! Jo nazene v kamrico s kompom....pa ima mir. Kot hobotnica na srpski nacin.....Hebe se njemu... Ce sem jaz zracunala, pol bo ze OK. Ce kdo kaj vpraša po tem in onem, pa rece: mojo vpraš...
Najbolj od vsega je vesel, da se mu ni treba s tem ukvarjati. Ne najde veselja v tem
Hebe se njemu... Ce sem jaz zracunala, pol bo ze OK. Ce kdo kaj vpraša po tem in onem, pa rece: mojo vpraš...
Najbolj od vsega je vesel, da se mu ni treba s tem ukvarjati. Ne najde veselja v tem
Če se nočeš z babo ukvarjat je zadeva zlo preprosta, živimo v svobodni deželi.Eden redkih srecnezev, kateremu se ni treba ukvarjati z babo! Jo nazene v kamrico s kompom....pa ima mir. Kot hobotnica na srpski nacin.....
"Po besedah Zuckerberga bodo v Evropi nadaljevali z moderacijo kot so do sedaj in bo sprememba (za enkrat) veljala le čez lužo"kaj si bodo zdaj naši borci za sovražni govor morali poiskat drugega financerja?
pričakovano, vseeno smo v eu nekje 5 let za razvitim svetom. tu pri nas je woke se kul."Po besedah Zuckerberga bodo v Evropi nadaljevali z moderacijo kot so do sedaj in bo sprememba (za enkrat) veljala le čez lužo"
V nulo nese Sheldona!.... Res mislite da je tako sposoben za 4D šah?
tak se štarta v leto!Leto se še začelo ni in smo se že zadolžili za milijardo.