Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.522
6.285
113
Vlada dela dobro? Svobodnjak

Dejanska individualna potrošnja na prebivalca v standardih kupne moči je bila v Sloveniji lani za 15 odstotkov manjša od povprečja EU-27 in je bila takšna kot pri Portugalcih. Po domače: to pomeni, da si povprečni Slovenec doma lahko privošči 15 odstotkov manj od povprečnega Evropejca. Lani si je lahko privoščil samo 13 odstotkov manj.

Čeprav so v vrhu načeloma bogatejše države, pa nas je kljub temu prehitela Romunija. Torej si Romuni glede na njihove cene in zaslužek lahko privoščijo nekoliko več kot Slovenci (več lahko vidite v spodnji tabeli).

individualna potrosnja 2023.png

jello

Guru
22. sep 2008
10.232
3.886
113
V povprečju je v segedinu manj mesa kot pri romunih, komur se zdi, da bi mu šlo v romuniji lažje in bolje kot pri nas pa naj kar izvoli. Samo pasateka doma pustite ker ceste solijo in peskajo še bolj kot mi.

2. jul 2020
5.279
6.820
113
hahahahahahah

ko so grimsa oblekli v hitlerja je bilo vse okej, ko pa slo gestapovce v SSovce je pa vse narobe.

muzej norosti, državni zbor. haha

crkujem.

"Ne morem verjeti, da je sploh kdo zmožen česa takega. Ne pri nas, ki smo se borili proti temu. Tisti, ki je to naredil in se bo pogledal v ogledalo … naj se ogledalo razpoči," je naslovnico Demokracije komentirala predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ki je skupaj s poslanko Tamaro Vonta ter poslancema Martinom Premkom in Lenartom Žavbijem stopila pred novinarje.

1734611211848.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.915
16.023
113
Pa vas to menda ja ne preseneča? Ekstremni levičarji že od nekdaj cvilijo in jokajo na polno kadar dobijo milo za žajfo.

#Kar seješ, to žanješ
#What goes around comes around

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in MrDaco

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.901
11.039
113
pošolali so jih na njihovem terenu, naj se sprijaznijo, in se počas pripravijo na smetišče svobodne zgodovine

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Piton

Guru
11. apr 2022
1.766
-146
113
tole je (oboje) en tolk na nivoju, k veselica z mamo manko,
spešl gost je pa stendup komik s prdci in riganjem

• Všeč mi je
Reactions: Matey

kemb

Majstr
7. okt 2018
821
847
93
Vlada dela dobro? Svobodnjak

Dejanska individualna potrošnja na prebivalca v standardih kupne moči je bila v Sloveniji lani za 15 odstotkov manjša od povprečja EU-27 in je bila takšna kot pri Portugalcih. Po domače: to pomeni, da si povprečni Slovenec doma lahko privošči 15 odstotkov manj od povprečnega Evropejca. Lani si je lahko privoščil samo 13 odstotkov manj.

Čeprav so v vrhu načeloma bogatejše države, pa nas je kljub temu prehitela Romunija. Torej si Romuni glede na njihove cene in zaslužek lahko privoščijo nekoliko več kot Slovenci (več lahko vidite v spodnji tabeli).

Poglej priponko 95531
A je to mogoče?
To je siguno prirejen graf. V Sloveniji se pleše... poslednji tango.