Vaja dela mojstra...@all fantje, saj ste očetje, vam je ja jasno da prerekanje z najstnicami je neproduktivno
Vaja dela mojstra...@all fantje, saj ste očetje, vam je ja jasno da prerekanje z najstnicami je neproduktivno
msenjur Ti si pa dons on fire z bedarijami. In ja večina nagaženih srn skoči direkt pred avto ali celo v bok avta, ker je to kr hitra beštja in je drugac kr hitr cez cesto.
Srnjak v ogradi ki panično išče izhod pa tud ni nedolžen Bambi, če ti skoč v glavo, ampak ti že veš očitno.
stari, umiri se. ti si predlagal drona in pregled travnika. Jest sem ti samo povedal posledico in reakcijo kmetov.Tebi je smešno ampak nekje v kotičku glave pa že razmišljaš kako bi zajebali še koga in predpisali pregledovanje travnikov pred košnjo. Kar sredi leta pomeni tudi, da bi po novem spravljali travo v dežju, saj dosikrat ni več kot 3 dni lepega vremena, trava pa ne neha rasti na ukaz. Ampak to razlagati takim... Kako bi šele delali potem, če bi bilo zaradi tega blato na cesti.
Sicer pa se travniki že sedaj pregledujejo v kolikor ima lovec čas in psa na voljo. Jih je pa krepko premalo. Za drone pa pač ni denarja, ker država vlaga v "pomembnejše" stvari.
Ne skrbijo njih bambiji in mladiči. Njih skrbijo €, ki ji kosilnica lahko odkosi.Kako lohk receš da psihopatski morilci skrbijo za srnjad.....
Pizdarija, a sem že toliko v letih da sem postal "stari"? Drone sem predlagal, ker vidim, da tukaj izlivaš dušo zaradi ene srne, ki je pač zatavala (če zanemarimo žolčne izlive v medijih). Tako bi jih lahko en kup rešili.
Drugače pa pojma nimam kako posluje lovska zveza, sem pa skorajda prepričan, da tudi če vse prodajo, denarja za nakup takih sofisticiranih naprav in šolanja uporabnikov ter opravljanje izpita nimajo. Pa tudi, če bi ga imeli najbrž ni dovolj usposobljenih med njimi, da bi znali z vsemi temi dragimi zadevami pravilno rokovati.
Po drugi strani pa ne vem zakaj potem nekateri po medijih jokajo zaradi te srnice, če je to problem lovske zveze? Naj pač lovske zadeve pustijo lovcem. Ampak vemo kako je to pri nas, ko se laiki mešajo v vse (tudi v tavajoče srne), ravno tako kot vegeta.
To je normalno. Ko je prišel razpis, so skupaj stopili, ker nihče ne bi mogel sam dobavit. Se mi niti ne zdi nekaj ful narobe.Nakup računalnikov: AVK štiri podjetja sumi dogovarjanja o cenah | 24ur.com
AVK je preiskala prostore dobaviteljev 13.000 prenosnih računalnikov državi, katerih nakup je bil tudi eden glavnih razlogov za interpelacijo ministrice za digitalno preobrazbo Emilije Stojmenove Duh. Štiri podjetja sumi nedovoljenega dogovarjanja o cenah in usklajenega ravnanja pri oddaji ponudb.www.24ur.com
Zakaj ne? Denar je relativno poceni, zadaj je država, zavarovanje posla ni problem, bi pa se morali sprijaznit s precej nižjo ceno in manj zaslužka. Tako pa so se omastili vsi. Tako v Sloveniji funkcionirajo stvari. Na žalost.To je normalno. Ko je prišel razpis, so skupaj stopili, ker nihče ne bi mogel sam dobavit. Se mi niti ne zdi nekaj ful narobe.
To je normalno. Ko je prišel razpis, so skupaj stopili, ker nihče ne bi mogel sam dobavit. Se mi niti ne zdi nekaj ful narobe.
Ja sej to AVK preiskuje
Kaj pa žvižgaču?Giljotina bi morala biti, v interesu ljudstva.
Krizantem?šopek rož