Požar pa citira:
Poglej priponko 79706
Alenka je znan strokovnjak za promet in logistiko, zato tudi je na ministerskem stolčku. Čeprav, morda je bolj strokovnjakinja za vodni transport, saj se je specializirala za čolničke.
zanima me, koliko je dobila za to svojo češpljo.
Komaj čakam tožbo.Tanja Fajon je jezna na Erika Breclja.
V SD resno razmišljajo, da bi Erika Breclja tožili. Kaj pa želijo od premierja?
V SD razmišljajo o tem, da bi tožili Erika Breclja. Želijo pa tudi, da so do njegovih izjav opredeli tudi premier. Se bo?n1info.si
Socialni demokrati so ogorčeni nad izjavami predsednika vladnega strateškega sveta za zdravstvo Erika Breclja, da je SD skorumpirana in plenilska stranka. Gre za neresnične obtožbe, pravijo in resno razmišljajo, da bi Breclja tožili.
Na katerih konkretnih ravnanjih Socialnih demokratov temeljijo njegove obtožbe, smo vprašali Erika Breclja.
“Oni so že dolgo plenilska stranka. Če daš za ministra Boruta Miklavčiča (ta je bil minister za zdravje iz kvote SD v vladi Boruta Pahorja op. av.), težko rečeš, da si transparentna stranka. Jasno je, kaj v zdravstvu SD počne že desetletja,” je odgovoril Brecelj.
Obenem pa Socialni demokrati, ki jih vodi Tanja Fajon, želijo, da se do Brecljevih izjav opredelita obe koalicijski partnerici, torej Gibanje Svoboda in Levica, predvsem pa predsednik vlade Robert Golob, ki je Breclja postavil na čelo strateškega sveta za zdravstvo.
Vsa sreča, da je letališče Edvard Rusjan v Slovenskih rokah. .Požar pa citira:
Poglej priponko 79706
Alenka je znan strokovnjak za promet in logistiko, zato tudi je na ministerskem stolčku. Čeprav, morda je bolj strokovnjakinja za vodni transport, saj se je specializirala za čolničke.
No mi ki ne poznamo ne enega in ne drugega, si lahko mislimo, mogoče pa bi ti ljudje v strateškem svetu radi, da stvari ostanejo, kot so. Pač druga stvar kovanca.No roko na srce - Brecelj je kot Rado Pezdir - rad v soju zarometov, veliko izrecenega a se nikoli ni postregel z dokazi. Poznam nekaj ljudi ki so v tem strateskem svetu in vsi pravijo da je kljucen problem da breclju sploh ni jasno kako zdravstvo deluje (ne zdravljenje ampak zdravstvo kot sistem) zato je nemogoce nacrtovat reforme ker niti ne ve kje se lotit.
Osebno pa menim da povsod vidi sovraznike in mora biti z nekom v sporu. In ker sedaj ni JJja se je spravil na SD. Jok in stok bo pa ko ga Robi zavrze.
Ima pa dobro frizurco!
Do kdaj je ta razstava? Me mika da bi se mickn kulturno udejstvoval. A samo ena ikebana al jih je več?
Narodu je treba dati malo žemljo. In ti bo ploskal in plesal. Med pliskanjem my vzames hlebec kruha. Saj ne bo opazilJest pa verjamem, da so vse stranke enake. Najprej veeeeeeliko za nas, potem pa drobtine za narod. S tem fašizmom ipd lahko nehaš, dej probaj enkrat normalno komunicirat, lej kakšen lep dan je zunaj.
Ti pa lahko tudi na LosinjMi imamo zeleni prehod, ne rabimo tega. Letijo pa lahko samo vlada pa Nika.
Nika in zeleni prehod pa gresta res lepo skupaj..Mi imamo zeleni prehod, ne rabimo tega. Letijo pa lahko samo vlada pa Nika.
Nika in zeleni prehod pa gresta res lepo skupaj..