A zato ste tko dereš za Palestince.Navadno so najbolj glasni tisti, ki živijo zelo daleč od problemov![]()
A to je isto, kot si bil ti enkrat v Izraelu in zdaj veš vse o izraelsko palestinski problematiki?A zato ste tko dereš za Palestince.
Maš prav...... pa še lažeš zraven, da pravim da je izraelu hudo...
Sedaj bodo iskali dokaze, kako sta ruska vohuna v tistih petih dneh, ko naj bi se zamaknila aretacija, uspela dostaviti v Moskvo vse naše jedrske skrivnosti.In to si ti vzel zdravo za gotovo? Kot da pride pričat mahnič za janšo.
Kak nekateri? Nisi se nedolgo nazaj na istem colnu sedel?to pa res moraš biti poln sebe, da bo leto dni izjaviš, da iščeš rešitve, in nekateri še temu nasedejo...
Kak nekateri? Nisi se nedolgo nazaj na istem colnu sedel?![]()
A to misliš Golobove!Navadno so najbolj glasni tisti, ki živijo zelo daleč od problemov![]()
Torej isto kot ce nisi za jugoslavijo si jansistjaz žal ne, malo poglej moje izjave, tudi volil ga nisem. Je pa res, da nisem pristaš JJ, in sem zato že avtomatsko za nekatere holobist, komunista, rdečkar,.... žal, eni so malo omejeni
Kakšna fašistična vlada! Solzivec uporabljajo! A bodo drugi teden ponovili proteste!
Ta ti je pa ratalaOd kar imamo na vladi Goloba, so začeli cigani svoje hiše zaklepat.
Ja. Še pri tem ko jo je prepisoval mu je uspel zajebat. V originalu odkar piše pravilno.Ta ti je pa ratala![]()
Pustimo sedaj ob strani še ves ta gnoj, ki se odkriva. Mene zanima ena zadeva: baje je Golob javno v intervjuju priznal (posneto), da je naročil ministrici čistko v policiji. A ni to dovolj, da se to dejanje preganja po uradni dolžnosti? Ali se ga preganja, pa se je skliceval na imuniteto?![]()
"Je predsednik vlade vpleten v prirejanje dokumentov, ki naj bi ga oprali sumov vmešavanja v Policijo?
Napetosti na političnem prizorišču po šokantnem razkritju nezakonitega ravnanja predsednika vlade Roberta Goloba naraščajo. Kot smo predvidevali, se zaradi svojih značajskih lastnosti premier ne bo zlahka vdal, trdi, da je vse zarota, kar bo dokazal s pričanjem v Državnem zboru in z dokumenti...www.plusportal.si
Tako, kot v temi o Palestini.Navadno so najbolj glasni tisti, ki živijo zelo daleč od problemov![]()
Pustimo sedaj ob strani še ves ta gnoj, ki se odkriva. Mene zanima ena zadeva: baje je Golob javno v intervjuju priznal (posneto), da je naročil ministrici čistko v policiji. A ni to dovolj, da se to dejanje preganja po uradni dolžnosti? Ali se ga preganja, pa se je skliceval na imuniteto?
Ker meni ni najbolj jasno: ukradeš sendvič in greš na zaslišanje, tukaj pa nič.