Dejansko je fajn ko se ti in Bizi ne mešata v vsako temo.Vidim, da si tudi bralno nepismen.
Sem napisal, da je bil prijeten mir na forumu ko te ni bilo, kljub različnim mnenjem. Če bi vsaj malo za nazaj bral, bi videl da se ogromno piše čez Goloba. Tudi upravičeno.
Boš zdaj razumel?
Pišem takrat, ko imam kaj za povedati. Tvoj univerzalni odgovor v vsaki temi pa je levaki, levaki. Drugič napiši raje 42, pa bo.Dejansko je fajn ko se ti in Bizi ne mešata v vsako temo.
Izostren pogled sokola....pardon goloba
LP (levi pezdet)Pišem takrat, ko imam kaj za povedati. Tvoj univerzalni odgovor v vsaki temi pa je levaki, levaki. Drugič napiši raje 42, pa bo.
če bi se tega držal...max 1 post na tedenski ravniPišem takrat, ko imam kaj za povedati. Tvoj univerzalni odgovor v vsaki temi pa je levaki, levaki. Drugič napiši raje 42, pa bo.
A mu slučajno visi svečka iz nosa?
To iz lokalnih sankov?Revoz je prodan Kitajcem. Čaka se samo še da pogodbe glede subvencij porečejo.
Enako tudi ti.če bi se tega držal...max 1 post na tedenski ravni
pa sebe ne pozabi sm not štetEnako tudi ti.
To iz lokalnih sankov?
daimler je tako bil v spanoviji s smartom/twingo in onim T /kangoojem. oz. se je. in pri malih motorjih pod 2.0.
Kako leto dva nazaj so si že ogledovali, ti isti Kitajci, tovarno, ravno tako iz Daimlerja.
Pa to ni iz lokalnih šankov.
Ti pa še enkrat mesečno ne napišeš nič pametnega. A si že patentiral razpad vlage na vodik in kisik?če bi se tega držal...max 1 post na tedenski ravni
priznam nism do konca bral sam naslov...To je joke.... preberi zaključek...
Po moje si tega tudi golob ne upa narest...
![]()
Ekskluzivno! Vodenje ministrstva za kmetijstvo prevzema Tina Gaber
Presenečenjem v vladi Roberta Goloba v zadnjih dneh ni videti konca. Potem ko je premier podlegel pritiskom Tine Gaber in iz vlade nesramno nagnal kmetijsko ministrico Ireno Šinko, zdaj vodenje ministrstva prevzema kar Gabrova sama. “Ne ve veliko o kmetijstvu, a pomembno je, da vse ostane v...moja-dolenjska.si
*Opomba: Glosa je prispevek o aktualnem dogajanju, navadno satiričen ali duhovit, ki nima nujno zveze z dejanskimi dogodki.