visek_izobrazbe
Guru
tud če je , al pa če ni..Sajovic je od tapravih je "naše gore list", tako da tu odpade kakršenkoli dvom
Pestro še bo.Ta je dal dober komentar:
Poglej priponko 71090
V teh težkih časih je razvedrilo še kako pomembno.Pestro še bo.
Samo to res ne moreš verjeti. Brezposelni bodo še plačani, pa “doktorji”, kateri bodo samo sranje delali bodo še več plačani.
Loool, lahko se samo še smejimo.
Pestro še bo.
Samo to res ne moreš verjeti. Brezposelni bodo še plačani, pa “doktorji”, kateri bodo samo sranje delali bodo še več plačani.
Loool, lahko se samo še smejimo.
kar niti ni težko, glede na to da je plačnik že od nekdaj isti.tu vsaj veš kdo pije in kdo plača![]()
Kje si pa to pobral, da jaz kaj verjamem?Pa to res verjameš, da bodo ti poklicno brezposelni prišli pomagati. Za picopeke že ponujajo 2500 neto pa jih ne najdejo. Ljudje pa na zavodu.
To je lep primer da nimajo kompasa. Najprej free dan sedaj pa tole. Da se razumemo tole podpiram, samo zakaj za vraga pa tisti fraj ponedeljek? Hrvatom se je smejalo!![]()
Solidarnostna sobota in obvezni prispevek. Kaj pomenita in kako bosta izvedena? | 24ur.com
Poslanci se bodo še pred iztekom parlamentarnih počitnic prihodnji teden, predvidoma v četrtek, sestali na izredni seji. Čaka jih obravnava predloga interventnega zakona o ukrepih za pomoč in sanacijo po nedavni ujmi. Na dnevnem redu bo tudi rebalans letošnjega proračuna, s katerim vlada namenja...www.24ur.com
Obrazložitev...
Kolikor sem zasledil na Twitter je to njegovo ja.
a to je njegova hiša?Kolikor sem zasledil na Twitter je to njegovo ja.
Zanimivo, pozidal je čisto ob reki, no adaptiral.
To je vikend v Dolžanovi soteski. Malo je Tržičanov, ki imajo kaj lepega za povedat o Sajovicu.a to je njegova hiša?
To je lep primer da nimajo kompasa. Najprej free dan sedaj pa tole. Da se razumemo tole podpiram, samo zakaj za vraga pa tisti fraj ponedeljek? Hrvatom se je smejalo!
Še pred nekaj meseci, je bilo v Petrinji kup ljudi, ki so trdili, da jih po potresu še pes ni povohal. Me veseli, da se po treh letih stvari nekako urejajo. Pri nas bodo pa že po treh mesecih vpili, da jih še pes ne povoha.Ko se omenja Hrvate.
![]()
Golob: Škode bo za več milijard evrov
Mednarodni mehanizmi so po premierjevih besedah dokazali, da solidarnost deluje.www.delo.si
Koliko se ne ve točno. ampak vsaj 2 miljardi.
![]()
Kdaj bo Slovenija prejela evropski denar za sanacijo škode po poplavah?
Kdaj bo Slovenija prejela evropski denar za sanacijo škode in na kaj vse lahko računamo? Kako bi lahko pohitrili pridobivanje vseh potrebnih dovoljenj?n1info.si
Dobili bomo 400 miljonov iz evropskih skladov.
![]()
Hrvaška porabila ves evropski denar za popotresno obnovo. Kaj vse je zgrajeno?
Hrvaška je porabila vsa evropska sredstva za popotresno obnovo po uničujočih potresih v Petrinji in Zagrebu.n1info.si
Hrvati so za Petrinjo in Zagreb dobili 1 miljardo (od 3,3 miljarde škode). Na srečo nam bodo pomagali spisati dokumentacijo.
Ministrstvo za kohezijo pa pri pripravi vloge sodeluje tudi s Hrvati, ki so po potresu leta 2020 oddali popolno in dobro izpolnjeno vlogo. Hrvaški minister za regionalni razvoj in sklade Evropske unije Šime Erlić je Sloveniji že pred prazniki zagotovil, da bodo tamkajšnja ministrstva vzpostavila kontakt z našimi ministrstvi, kar se je do danes tudi uresničilo.
Pri takih genialcih ne bodo sobote dovolj, delati bomo morali še za nedelje in praznike.
Je pač optimiziral brežino, pa kaj.Kolikor sem zasledil na Twitter je to njegovo ja.
Zanimivo, pozidal je čisto ob reki, no adaptiral.
V bistvu je to stražarnica/opazovalnica na bregu.Je pač optimiziral brežino, pa kaj.