placljivi pop tv

I

Izbrisan uporabnik #488

Na LG lahko to narediš samo na programih "Kabelska TV", tam imaš možnost označbe z zeleno tipko "pomik", na "Kabelska DTV" pa te opcije ni, tam lahko samo predkočiš...

Saj vidiš sliko gori, da ne da spodaj opcije zelene tipke, da je prazno. Lame.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Velja, pa še pijačo boš častil

Če pa ne boš uspel premakniti (ker ne gre) pa boš plačal kaj?
evil.gif

Zato sem te kontaktiral, ker si mesija.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na LG lahko to narediš samo na programih "Kabelska TV", tam imaš možnost označbe z zeleno tipko "pomik", na "Kabelska DTV" pa te opcije ni, tam lahko samo predkočiš...

To seveda ni res. Samo boš moral na novo skenirat vse kanale. Ko daš nov scan DTV moraš dat stran kljukico pri avtomatskem številčenju kanalov. Potem jih lahko premikaš enako kot na analogni kabelski.
Vsaj pri mojem LG SL8000 je tako, verjetno je pri ostalih isto.

I

Izbrisan uporabnik #488

LG 42LD420 je model.

A se ti ne zdi malo čudno, da na DTV ne gre spreminjat, na navadni pa, pa se je istočasno skeniralo...
In te opcije iskalnik nima glede avtomatskega številčenja, vsaj ne da bi jo našel, sem šel vse skozi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik frenky666 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

To seveda ni res. Samo boš moral na novo skenirat vse kanale. Ko daš nov scan DTV moraš dat stran kljukico pri avtomatskem številčenju kanalov. Potem jih lahko premikaš enako kot na analogni kabelski.
Vsaj pri mojem LG SL8000 je tako, verjetno je pri ostalih isto.
tudi pri mojem LG 32LD 450? lahko z zeleno tipko premikam kanale na DTV telemachu. je pa res da tiste kljukice pri iskanju programov ne smeš imeti.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Kje pa je tista kljukica?
smile-1.gif
če pogledaš moje slike.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Thrvial, ti pa si žal za časom. "jebanje po torentih" je čisto običajno in samoumevno opravilo vsakega med 10 in 30, malo starejšim gre mogoče bolj težko od rok. V glavnem, mala cena za to, kar dobiš. Očitno se pač ne znaš yebat po torrentih. Jaz se yebem tak da odprem hdbits, ki je higiensko zelo urejen tracker, izberem film (cel postopek fuka je ene 3 min), zraven podnapise po avtomatskem postopku, vržem skup sendvič, spečem kokice in že gledam. Če to je pač težko 5x klik naredit, je pop tv sanjska zadeva za tebe
wink-1.gif

Nismo se razumeli, bom poskusil še enkrat iz drugega konca: televizije ne spremljam kaj preveč in nimam nobenega pregleda v kateri sezoni kakšne nanizanke sem. Imam pa rad eno urico kratkočasja na dan in za to mi ustreza praktično random produkcija kvalitetnih hiš, kar je nekako to kar predvaja HBO - Entourage, Razočarane gospodinje, Californication, Las Vegas...

Če prižgem računalnik, da bi šel na pašo, bom takoj zapravil pol ure z odgovarjanjem v takih temah (
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
če pogledaš moje slike.
po spominu (gledam slike na gsm) bi morala biti na drugi? fotki! Bom pogledal doma kje jo imam jaz. Zanimivo da jo nimas, ker sicer imas obliko menuja "enako"

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
A potem moraš na daljincu vedno pritisnito prvo na gumb FAV da jih dobiš... je tako a ne
smile-1.gif

Niti ne, ker si zapomni kateri je bil zadnji izbrani FAV seznam in imaš avtomatsko tistega.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
če pogledaš moje slike.
po spominu (gledam slike na gsm) bi morala biti na drugi? fotki! Bom pogledal doma kje jo imam jaz. Zanimivo da jo nimas, ker sicer imas obliko menuja "enako"

Bom tudi jaz popoldan še pogledal. Meniji zgledajo enaki, samo da kjer ima on modro imam jaz rdeče oziroma neko podobno barvo. Morda imamo različne verzije FW?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik bi_dzi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
A potem moraš na daljincu vedno pritisnito prvo na gumb FAV da jih dobiš... je tako a ne
smile-1.gif

Niti ne, ker si zapomni kateri je bil zadnji izbrani FAV seznam in imaš avtomatsko tistega.

Ok, hvala bom pogledal in naredil tako
smile-1.gif