placljivi pop tv

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa saj ta slo 1 HD ni skoraj nikoli dejansko v HD? Recimo olimpijske vedm da so bile neprimerno boljše kvalitete kot karkoli slovenske produkcije

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
OBVESTILO Z dnem 13.4.2011 smo prenehali oddajati program v HD kvaliteti z Ljubljanskega gradu na kanalu 26. Do nadaljnega lahko naše programe spremljate le v SD kvaliteti na kanalu 45.
Kaj je bil sploh razlog ukinitve? Čisto lepo je laufalo na sobni anteni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Maribor Center (Telemach), že imam zatemnjene foptv programe
smile-1.gif

Samo shemo naj še uredijo in vržejo nesnago na konec.

I

Izbrisan uporabnik #488

Na sprejemniku ne moreš, na drugem tvju, kjer imam kartico pa še nisem ugotovil (len), nekaj sem zadnjič videl, da bi se lahko dalo premikati a nekako ni "prijelo". Boš mi ti prišel premakniti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za darilo ti lahko dam papežev kipec (pokojnega papeža) iz mavca.

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
na cisco sprejemniku lahko ustravir svoj priljubljeni seznam kanalov na katerega lahko uvrstiš poljubne programe iz celotne programske sheme in jih poljubno prestavljaš.

I

Izbrisan uporabnik #488

A potem moraš na daljincu vedno pritisnito prvo na gumb FAV da jih dobiš... je tako a ne
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No, mi je uspelo zatemniti foptv programe
smile-1.gif
se lepo obarvajo in jih preskoči.
Zdaj moram samo še pogruntat kako si obstoječe spreminjam.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Nice
smile-1.gif

Mi k smo pr T-2 to urejamo prek rač.aplikacije T-2 Agent. Obkljukam katere programe naj preskoči in stvar rešena. Razvrščam jih tako, da program primem in ga nesem na poljubno mesto
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

T-2 ima to solidno rešeno.
Tale LG je neka čudna televizija, na philipsu lepo označiš in "neseš", tu pa kar ni te opcije al pa je banalna finta.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Mam doma Philipsa in dokler sem bil pri "kablašu" sem jih poljubno razvrščal. Všeč mi je bilo tudi, da sem lahko digitalne in analogne kanale med seboj mešal.
Zdej k je IPTV pa to delam prek aplikacije =)

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, na Philipsu to lepo gre, na LGju še iščem
smile-1.gif

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
358
11
18
Domžale
LP
Na LG isto samo primeš in neseš, pri meni pritisneš zeleno tipko, se obarva zeleno in ga neseš, ali pa ga obarvaš z modro in ti program preskoči