placljivi pop tv

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
me zanima kolko bedakov se je resnicno narocilo na ta podpovprecni program
bonk.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tisti ki bodo, bodo zaradi sinhroniziranih risank.

to je pr meni tud bil razlog za razmislek zarad risank ampak sem na koncu prisel do tega da tamala ze brez tega prevec gleda tv

vse ostalo je bullshit

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tisti ki bodo, bodo zaradi sinhroniziranih risank.

to je pr meni tud bil razlog za razmislek zarad risank ampak sem na koncu prisel do tega da tamala ze brez tega prevec gleda tv

vse ostalo je bullshit
enako, pa itak jih ima na YT ce ne drugje

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Glede na to koliksen je % ljudi ki napovedujejo volitev Jankovica bo tudi pop imel dovolj narocnikov teh paketov za slaboumne.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Glede na to koliksen je % ljudi ki napovedujejo volitev Jankovica bo tudi pop imel dovolj narocnikov teh paketov za slaboumne.

A si ti res tako slaboumen, da nisi sposoben ene teme ohraniti čiste političnih podpihovanj!?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik poldo pravi:

Oh, touche, kakšna duhovita enovrstičnica.

Si porabil veliko tednov, da so tvoji možgani to spravili skupaj?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Po moje noben, ker so podaljšal do dvajsetega!
evil.gif

Na T2 so včeraj ob 24:00 zaklenili..... in kr naj majo... se cenijo na 12eur mesečno ja vaaaaldaaaa
stupid-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Brezveze tale POP Nonstop. Če bi že naročeval dodatne pakete bi to bil HBO http://www.hbo.si/

Kar pa je tudi s trenutno ponudbo na brezplačnih internetnih pašnikih nesmisel. Pogledaš spored, vidiš film, ki bi ga gledal in v 10minutah ga imaš na disku, ravno prav, da si umes narediš sendvič.

Dokler je loadanje še približno legalno oz. višje sile tega ne prepovedo se mi zdijo taki kanali nepotreben luksuz.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.441
2.545
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
evil.gif

Na T2 so včeraj ob 24:00 zaklenili..... in kr naj majo... se cenijo na 12eur mesečno ja vaaaaldaaaa
stupid-1.gif

Kako je zdaj to? Plačaš 12€ in potem gledaš reklame vsakih petnajst minut po petnajst minut ali pa so reklame malo skrajšali.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Na T2 so včeraj ob 24:00 zaklenili.....

In seveda se je točno ob 0:00, medtem ko sem gledal nek film, čez cel zaslon pojavilo sporočilo, če želim naročiti POP non stop. Ko sem označil križec me je vprašal, če resnično ne želim podaljšati (WTF
stupid-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
evil.gif

stupid-1.gif

Kako je zdaj to? Plačaš 12€ in potem gledaš reklame vsakih petnajst minut po petnajst minut ali pa so reklame malo skrajšali.

Reklam je ful manj.... sam vseeno... tko kot je že en omenil,jaz na pašnikih dobim vse kar predvajajo, v 10min...

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Ne vem glede reklam. Lahko pa na pop KINO gledaš nogomet.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Reklam je ful manj.... sam vseeno... tko kot je že en omenil,jaz na pašnikih dobim vse kar predvajajo, v 10min...

Ti in tvoj predhodnik še vseeno nista večina ciljne populacije, ane...
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Kdo pa je ciljna populacija? Jst ne poznam nobenega, ki bi si želel imeti kaj takega... res pa da poznam omejen krog ljudi v urbanem okolju, vendar pa dvomim, da so ljudje iz ruralnega okolja pripravljeni plačevati za gledanje tvja... ravno tako starejši... imajo tiste "esmeralde" cele dneve na popu, zakaj bi se naročali na še nekaj nepotrebnega v časih, ko je vsak evro vreden dvojno.