Jst sem kupu kr tri paketeCitat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
me zanima kolko bedakov se je resnicno narocilo na ta podpovprecni program![]()
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tisti ki bodo, bodo zaradi sinhroniziranih risank.
enako, pa itak jih ima na YT ce ne drugjeCitat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tisti ki bodo, bodo zaradi sinhroniziranih risank.
to je pr meni tud bil razlog za razmislek zarad risank ampak sem na koncu prisel do tega da tamala ze brez tega prevec gleda tv
vse ostalo je bullshit
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Glede na to koliksen je % ljudi ki napovedujejo volitev Jankovica bo tudi pop imel dovolj narocnikov teh paketov za slaboumne.
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Glede na to koliksen je % ljudi ki napovedujejo volitev Jankovica bo tudi pop imel dovolj narocnikov teh paketov za slaboumne.
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Po moje noben, ker so podaljšal do dvajsetega!![]()
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Brezveze tale POP Nonstop. Če bi že naročeval dodatne pakete bi to bil HBO http://www.hbo.si/
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Na T2 so včeraj ob 24:00 zaklenili..... in kr naj majo... se cenijo na 12eur mesečno ja vaaaaldaaaa![]()
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Na T2 so včeraj ob 24:00 zaklenili.....
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Na T2 so včeraj ob 24:00 zaklenili..... in kr naj majo... se cenijo na 12eur mesečno ja vaaaaldaaaa![]()
Kako je zdaj to? Plačaš 12€ in potem gledaš reklame vsakih petnajst minut po petnajst minut ali pa so reklame malo skrajšali.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Kako je zdaj to? Plačaš 12€ in potem gledaš reklame vsakih petnajst minut po petnajst minut ali pa so reklame malo skrajšali.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Reklam je ful manj.... sam vseeno... tko kot je že en omenil,jaz na pašnikih dobim vse kar predvajajo, v 10min...