Placilo vrtca, varcevanje ipd...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ne bo držalo. Še 1 x poglej. seštete so vse bančne vloge, nato pa na koncu preračunane (na tisti procent..ki ga ne vem natačno) in ta končen znesek se nato šteje kot tvoj dohodek tistega leta.

Nope, ti lahko tudi pokažem. Vsi zneski ki so na TRR se štejejo direktno v "premoženje družine". Razen če imaš ti kake vezave (js jih nimam
grin1.gif
)

To kar pa govoriš ti, mi pa obračunavajo pri stanovanju in potem ta procent dodatno prištejejo k premoženju.

ja pri stanovanju, ce je vecje od kvote pa pri avtomobilu...samo da je procent 3,86 in ne 1.86

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
@gurady: če so ti šteli prihranke v prihodek (kar tudi jaz močno dvomim), potem se enostavno pritoži, ker ti niso pravilnega zračuna naredili.

Prihrankov ni, teh 500e je na otrokovem TRR računu, navadnem, otroškem... Mogoče to drugače gledajo, ne vem. Bom pa drugo leto bolj pozoren
wink-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Evo sem šel gledat in se posipam s pepelom
grin1.gif

Direktno med prihodke so šteli obresti od tega otrokovega računa, prihranek pa je šel med obdavčljive "dohodke" po 3,8x%.

Mene tepe, ker imam flat kjer sem samo začasno prijavljen in ni v MOL, kredita za to mi pa seveda ne upoštevajo
smile-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
J€bo jih izračun, ki med letne dohodke upošteva dohodek iz naslova mojega avta, ki mi fiktivno nosi obresti po 3,86% letno. Svašta