Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
pomoje da ni... če si preko zavarovalnice... sam je čakalna doba.. jaz sem šel samoplačniško na zasebni zobni RTG rudnik v LJ... ortopan stane 29eur, en zob 10eur. Imajo pa najnovejše digitalne RTG naprave (zelo majhna doza sevanja).. sliko ti sprinta pa še po emailu pošle.
Rabim slikat zobe. Prejšnja slika je stara (max je 2 leti, pa tudi vmes se je nekaj spremenilo). Zdej rabim sliko za ortodonta pa moram še enkrat plačat?
naj ti napiše napotnico za RTG, če si samoplačnik pri ortodontu, bo tudi to za plačat, če si redni pacient (v polni obravnavi že od pred dopolnjenega 18. leta starosti) potem nebi smelo bit (razen, če je kak privat RTG)
temu se reče ortopan. Hja nevem jaz sem ga delov v zobni rentgen rudnik 29 ali 28eur stane se ne spomnem točno, nobene čakalne vrste, brez naročanja.. slikajo baje kvalitetno vse je digitalno tako, da je doza res majhna.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.