No in pol pocasi pridemo do ugotovitve zakaj nikoli ne bomo druga svicaMam obcutek da se bo bela gamad podobno topila ob koncu trenutne instalacije
No in pol pocasi pridemo do ugotovitve zakaj nikoli ne bomo druga svicaMam obcutek da se bo bela gamad podobno topila ob koncu trenutne instalacije
Zakonodaja je za vse enaka, koliko jo pa nekdo izkorišča, je pa stvar njegove moralne presoje. Sicer pa Janiju po vseh teh letih ne bi dovolil niti, da mi račko zamenja, kaj šele, da bi mi dal injekcijo.Jani Janko Moderndorfer je brez službe in vleče nadomestilo poslanske plače med tem, ko je po vsej državi pomankanje medicinskih tehnikov, kar je njegova izobrazba.
Marko Bandelli je brez službe in vleče nadomestilo poslanske plače med tem ko njegovo lastno podjetje oglašuje da nikakor ne more najti skladiščnika...
Zakonodaja je za vse enaka, koliko jo pa nekdo izkorišča, je pa stvar njegove moralne presoje. Sicer pa Janiju po vseh teh letih ne bi dovolil niti, da mi račko zamenja, kaj šele, da bi mi dal injekcijo.
In kaj sem narobe napisal?
Kako tezko pa je pridelati dobiček v gen-i?
Se nikoli nisem pridelal dobička v gen-i. Kar pa ne spremeni mnenja, da ga je tam pridelati precej lazje kot kje drugje.Si ga ti kdaj? Verjetno si ze izkusen clan uprave in ti ni problem zagovarjati poslovne odlocitve pred nadzorcem z vsemi jajci, ki pridejo zraven.
Se nikoli nisem pridelal dobička v gen-i. Kar pa ne spremeni mnenja, da ga je tam pridelati precej lazje kot kje drugje.
Zate gotovo mala malica. Gen-i 70 milijonov dobička, HSE 180 milijonov izgube, pa prodaja ceneje pridobljeno energijo kot Gen-I. Zakaj se ne zaposliš v HSE, ko je pridelava dobička toliko lažja, kot kje drugje. Tudi tam talajo nagrade glede na dobiček, če so pravi ljudje v vodstvu, pa tudi glede na izgubo.Se nikoli nisem pridelal dobička v gen-i. Kar pa ne spremeni mnenja, da ga je tam pridelati precej lazje kot kje drugje.
Zakaj se ne zaposliš v HSE, ko je pridelava dobička toliko lažja, kot kje drugje.
Zakaj neki? Verjetno tako kot vsi drugi, iščejo določene kadre.
Karierne priložnosti | HSE
www.hse.si
To vsekakor drži. Je pa dejstvo da je veliko lažje voditi podjetje ki je na trgu monopolno, ima veliko podporo države...Saj lahko vzameva katerokoli drzavno ali paradrzavno podjetje pa poskusi. Neglede na poslovni model genija, se ne pomeni, da se podjetje vodi samo od sebe. Kljub nasprotnem prepricanju laicne javnosti.
To je bilo razumeti, kot da je tezko biti član upraveSi ga ti kdaj? Verjetno si ze izkusen clan uprave in ti ni problem zagovarjati poslovne odlocitve pred nadzorcem z vsemi jajci, ki pridejo zraven.
Upam, da ne pišeš o Gen-I, ki proda 10x toliko elektrike, kot jo proizvede cela Slovenija?To vsekakor drži. Je pa dejstvo da je veliko lažje voditi podjetje ki je na trgu monopolno, ima veliko podporo države...
Težava pri vodenju takega podjetja je, da ima ogromno ljudi apetit po njegovem denarju... In je treba te apetite potešiti če želiš biti v igri....