Pixmania = nateg?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ma to je bil en velik nateg v SLO in nekdo je samo lepo zaslužil s temi kalkulatorji, je pa zadeva totalno useless.

ciwawa

Zelenc'
9. okt 2009
3
0
1
mat1j4: zgleda da si mel kr malo smole glede pixmanie... Js sem v pon 31.1.2011 plačal preko klika 2.2. so prejel mojo transakcijo danes 3.2. pa so mi poslal email da so naročeno odposlal.
Vse korektno zdej še samo upam da bo pošiljka prispela v dobrem stanju...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
jst mam sicer dobre izkušnje z pixmanio (ajde sem samo 1x naroču en dvb-t ključ), je pa tako, da zihr ne bom več pri njej nabaljal, ker je takih negativnih zgodb preveč po netu.

Odločitev je tvoja - sam sem recimo včeraj dobil 6. pošiljko iz Pixmanie v zadnjih 12 mesecih.

Kar nekaj kupujem po spletu, doma in v tujini - in ja, včasih se kaj zatakne. Še vedno je vmes človeški faktor in je včasih potreben kakšen telefon ali mail. Ampak zaradi tega me še ne grabi napad paranoje in tega ne grem razglašati nateg.

Kupuj kjer hočeš, ampak več nakupov kot boš opravil, velja je verjetnost, da enkrat ne bo šlo vse gladko. Pa to še ne pomeni, da je prodajalec nategovalec.

Pri tovrstnih temah imam večkrat občutek, da je avtor vezan na kakšno konkurenčno stran in je potrebno vzbuditi nekaj dvomov pred najhujšo konkurenco.

mat1j4

Pripravnik
24. jan 2011
31
0
6
No, prejel sem naročeno. Tako da je narobe bilo "samo" to, da so me pustili 3 tedne čakati brez kakršnekoli komunikacije oz. odgovarjanja na moja sporočila. In da še zdaj ne vem, kaj je razlog za dolgotrajno čakanje.

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
jst mam sicer dobre izkušnje z pixmanio (ajde sem samo 1x naroču en dvb-t ključ), je pa tako, da zihr ne bom več pri njej nabaljal, ker je takih negativnih zgodb preveč po netu.

Odločitev je tvoja - sam sem recimo včeraj dobil 6. pošiljko iz Pixmanie v zadnjih 12 mesecih.

Kar nekaj kupujem po spletu, doma in v tujini - in ja, včasih se kaj zatakne. Še vedno je vmes človeški faktor in je včasih potreben kakšen telefon ali mail. Ampak zaradi tega me še ne grabi napad paranoje in tega ne grem razglašati nateg.

Kupuj kjer hočeš, ampak več nakupov kot boš opravil, velja je verjetnost, da enkrat ne bo šlo vse gladko. Pa to še ne pomeni, da je prodajalec nategovalec.

Pri tovrstnih temah imam večkrat občutek, da je avtor vezan na kakšno konkurenčno stran in je potrebno vzbuditi nekaj dvomov pred najhujšo konkurenco.

Verjamem, da se kdaj zatakne in da je človeški faktor itd. Ampak potrebna je komunikacija in da se pove, kakšen je razlog za zamudo. Česar pravzaprav še sedaj ne vem.

Tako pa so nekaj obljubili, vzeli moj denar in "mrknili" za več kot 3 tedne. Če ob tem človek ne pomisli, da gre morda za nateg, potem ne vem kdaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Verjatno imajo kolikor se le da avtomatiziran sistem, da lahko imajo tako nizke cene...torej skoraj nič "ljudi".

Kar pomeni, da verjetno ni nekoga tam, ki bi se "ukvarjal" s strankami, kot si bil ti, ker bi jim to le pomenilo dodaten strošek.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
a je kakšna možnost naročiti izdelek iz nemške namesto UK pixmanie?

samsung.jpg

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
Poskušal in videl, da na nemški strani ne moreš naročiti izven Nemčije