Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Vprašanje je tudi poreklo piva. Prejšnji teden sem kupil Amstela pri najbolšem sosedu, pa ga odprem in nekak drugačen okus, kukr tist na nizozemskem, pa preberem, da ga polnejo na Madžarskem.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Vprašanje je tudi poreklo piva. Prejšnji teden sem kupil Amstela pri najbolšem sosedu, pa ga odprem in nekak drugačen okus, kukr tist na nizozemskem, pa preberem, da ga polnejo na Madžarskem.
Pri Heinekenu se ni za bati, ga polnijo samo na Nizozemskem.....
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
hmmm na hrvaškem sem ga pil (heineken) in ga filajo hrčki....
Do Lj pride po železnici iz heinikena v cisternah, naprej do polnilnice na hrvaškem pa s kamijoni.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
hmmm na hrvaškem sem ga pil (heineken) in ga filajo hrčki....
Res? Nisem vedelres pa da v hrčariji hajnija nisem pil, pri nas pa na piksni še nisem videl da bi bila katera druga polnilnica kot nizozemska.....
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Kje bi se dalo dobit Laško pivo, ki je namenjeno za izvoz? V steklenicah je in mislim da je club... Ve kdo kaj?
Povsod?!
Na vseh Laško Club piše da je "export" če si to mislil. Sicer pa v italiji dobiš "cluba" ki je polnjen v nepovratne steklenice 0.5l (ali celo 0.66) pri nas mislim da je samo 0.33. Ima pa ta italjanski malce drugačen okus, mislim da je bolj "sladek".
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Kje bi se dalo dobit Laško pivo, ki je namenjeno za izvoz? V steklenicah je in mislim da je club... Ve kdo kaj?
Povsod?!
Na vseh Laško Club piše da je "export" če si to mislil. Sicer pa v italiji dobiš "cluba" ki je polnjen v nepovratne steklenice 0.5l (ali celo 0.66) pri nas mislim da je samo 0.33. Ima pa ta italjanski malce drugačen okus, mislim da je bolj "sladek".
Lasko club, v nepovratnih steklenicah v Sloveniji (uradno) ni mogoce kupiti!!!
Dobi se ga v Italiji; v Dolini je generalni uvoznik za italijo, Parovel. Obstaja pa 0.33, 0.50, 0.66. 0.33 je 0,726€.
Na Skofijah v diskontu se mi zdi da je 0.50l 0,75€
Pa to pivo ni "italijansko" ampak se lepo polni v Laskem in se dnevno dostavlja v IT.
To so informacije iz prve roke in ne neka ugibanja...
Lp
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ni v pivoljubu.bom vzel kaj drugega, grem ravno jutri tja mimo. Kak predlog? Nekaj priporocajo pivo 1845.