Pitje in pocutje?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Zadnje cajte se mi dogaja da ko ga kr dobro pijem 2 dni zapored da zacnem 2.dan ko pijem tezko dihat, oziroma obcutek kot da bi dihal z srcem in pljuci in v pljucih je obcutek kot da bi bila porozna, ko zajemas zrak.

Je to zarad dehidracije al?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Dokler je prva stvar, na katero pomisliš po epizodi težkega dihanja ob 2 dnevni intoksikaciji z alkoholom - dehidracija... zadeva še zdaleč ni tako resna, da bi se bilo vredno obremenjevat z njo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja, sej ni neke panike, pac vprasam zaradi teh simptomov dihanja kaj bi to bilo oziroma zakaj do takega dihanja pride, skor tko k da bi hiperventiliral.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

No ja ,sej mogoce se slisi smesno, pac me zanima zakaj do tega pride, ok zarad pitja mi j ejasno ampak...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Težko ti rečem, kaj bi blo, ampak precej prepričan sem, da ni povezano z alkoholom...

Dehidracija je vedno (well, skoraj vedno) dobra za dihanje - manjši kot je pritisk vode v telesu, lažje zrak potuje v pljuča.

Mirage

Pripravnik
30. nov 2007
223
10
18
Ti takrat mogoče kaj čudno razbija srce? Mogoče kakšna z alkoholom povzročena atrijska fibrilacija?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
Ti takrat mogoče kaj čudno razbija srce? Mogoče kakšna z alkoholom povzročena atrijska fibrilacija?

Ja pa ne, se mi dogaja da se mu mal sfuzla, nasplosno me dnevno tudi spika ali stiska, kao zivci, sam jest nevem kako nej glavo izklopim, ker ne razmisljam o zadevah zavestno ali da bi tako hotu.

Se mi vcasih tudi dogaja da zacne cudno razbijati oziroma ko dihas imas otrpel obcutek, nevem tezko je rect, kot da bi hiperventiliral, ampak mogoce ne kronicno.

No in sedaj se mi po dveh dneh pitja dogaja ze prej omenjeno dihanje in potem scasoma mine, pa ni nic plesanja al karkol.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ma nevem, seveda kadim in se probam drzat nazaj, 5-10cikov na dan ,ok k si pijan gre tudi skatla, sam to se mi pojavi vsakic ko ga dva dni zapored pijem, tko da nekaj je nevem pa kaj.

B81

22. jul 2007
37.617
10.910
113
Občutek težkega dihanja izgine šele tretji dan, jupi
cheer.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda težko dihaš ko pa se s to svinjarijo pirom napajaš. Tega ja moraš 5 emparov spit da te trofi
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Da ne odpiram nove teme;

zadnje čase se mi dogaja, da pijem in recimo po 5ih pijačah sem prijetno fajhten, čist normalno vesel,
kdor me recimo ne pozna nebi mogo rečt da mi vidi da sem nametan, po 7mi pijači pa sem popolnoma pribit
frown-1.gif

Probal dosti dosti jes in nato pit, razlika se je le prestavla za 2-3 pijače, torej do 7mih vesel, po 9ih koma od kome.

Recimo pred enim letom sem šel ven, oz. preden sem šel ven smo se dobili pri meni/frendu, butnili vsak po 5 hajnikenov
pa še kako viljamovko gor, super volje leteli v klub, kjer sem sfolgal vsaj še 10 jeger/jack/cc kol in par tekil, orng pijan
še vedno vse normalno se spominjal vse ok, zdaj pa recimo po 7mih pijačah pribit ko mamba. Bilokaj pijem. Ok,
nisem zdaj celo noč pil samo piva, ker ponavadi pijem vedno isto, oz. mešam pivo/žganje, do pred 3 mesecev brez problemov
zadnje čase pa sploh več ni tiste vmesne faze le malo pijan in pune ful pijan. Orng pijan pa preskočim
smile-1.gif

Seveda blackout naslednji dan, oz. tam 30% filma na disku fali
smile-1.gif
Ponavadi niti nevem kak sem prišel domov.