Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ne se norce delat iz fanca, ki bi rad precizno strelu.....
sicer pa, kakšno je to precizno streljanje s pištolo?? To da zadaneš tarčo??? A obstaja potem še neprecizno streljanje???
To je pa tisto, ko proti gručii ljudi ustreliš, pa čakaš kdo bo dol padel?? Al kako to gre noo.. dejte me mal razsvetlit
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pri preciznem imas lahko "lahek" sprozilec, pri takticnem pa orozje kot se ga nosi sluzbeno.
Kar pa niti ni tako slabo, saj na ta način sami zagotovijo, da se reprodukcija takih kre.tenov ustavi.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
pol si pa taki Johnnyiboyi27 to kupjo pa si jajca odstrelijo k si jo za pas tlačjo![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
101
M57, guglaj sine.
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
, ampak ta osebek si zasluži obisk PP ljudi na domu.
......in psihiatra
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
to je blo napisano v sarkazmu. ker mi gre na živce, da pa zdej vsak človek ki hoče met pištolo je pa kriminalc. drugače sem pa vprašal zato, ker se resno ukvarjam s preciznim streljanjem (na strelišču) in kot že vsi vemo, so naboji kupljeni legalno 3x dražji kot tisti ki jih kupiš na črnem trgu. +vedno je boljše met svojo pištolo pa streljat nekje v hosti, kot pa da moraš plačevat članarino pa najem pa to sranje. toliko o tistih, ki imajo slabo mnenje o meni...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Si kr preddstavljam Johnnyboya27.....tko u trenirki pred špeglom k se pači...kao žešče zajebani.....pa prime tko z levanko kompletno za zaklep....pa tko žešæe zajebano ko pravi bosanđeros repetira....in auččč pa leva dlan drug dan vijolčna k mu kožo od dlani zagrab u zaklep![]()