pištola

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce bi se ti resno ukvbarjal s preciznim streljanjem ne bi takih neumnosti spraseval tu gor. Toliko o tem.
ti si mi pa z jezika snel te besede!!
aplauz.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
drugače pa, res bo najbolje (glede na tvoje pisarjenje) da v otroški trgovini!!!!

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
to je blo napisano v sarkazmu. ker mi gre na živce, da pa zdej vsak človek ki hoče met pištolo je pa kriminalc. drugače sem pa vprašal zato, ker se resno ukvarjam s preciznim streljanjem (na strelišču) in kot že vsi vemo, so naboji kupljeni legalno 3x dražji kot tisti ki jih kupiš na črnem trgu. +vedno je boljše met svojo pištolo pa streljat nekje v hosti, kot pa da moraš plačevat članarino pa najem pa to sranje. toliko o tistih, ki imajo slabo mnenje o meni...

Čak mal, a ti hočš rečt da bi rad kupil pištolo na črnem trgu: Poceni, za Precizno streljanje in še povrh POCEN
rolleyes-1.gif

... to mi ne gre nekak skp....
prepozn si dojel da si dobr za informativni pogovor na PP
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce bi se ti resno ukvbarjal s preciznim streljanjem ne bi takih neumnosti spraseval tu gor. Toliko o tem.
ti si mi pa z jezika snel te besede!!
aplauz.gif

Predvsem pa bi takrat vedu da so legalni naboji 3x cenejši od nelegalnih
grin1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
lol kukr sm jst seznanjen so naboji na črnem trgu nekajkrat dražji kot tisti ki jih lahko legalno kupiš. Sicer pa tako kot je apolo povedal, če bi se ti ukvarjal s preciznim streljanjem, tega nebi spraševal, ker bi pištolo brez težav legalno kupil.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
ne, sej je ne bi mel za okoli strašit. večinoma bi jo imel za streljanje v tarčo pa te fore...

kupi zračno puško...sej ni isti feeling, je pa legalno in nimaš težav s papirji, razen če kupiš shin sunga...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
naredi ustrezen izpit, porihtaj papirje in boš lahko sam polnil naboje, je kar cenejše na dolgi rok...sicer pa je že apollo8 vse povedal...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.493
457
83
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
grin1.gif
ne, resno. a ni blo v avstriji učasih nekaj, da si lahko kupu pištolo samo z osebnim dokumentom??

Tisto je bilo za dolgocevno orožje z gladko cevjo. Po domače šibrovka, pumparica, shotgun, sačmarica...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Najlažje bo če nažicaš kakega jagra oz. nekoga z orožnim, malo pobolhaj, je kr nekaj oglasov, ampak vsepovsod piše,
da proda zadevo samo modelu z orožnim. To je to.

Po 250 so zastave, po 400 starejše berete, 700 za uzi, 800 za ponarejen AK, 1300-1800 za pravega, tolk da te ne naščijejo pri ceni.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Edina pametna varianta je tole:

predator3.jpg

ker potem ne rabiš kupovat niti kosilnice, niti motorke, niti štemarce...

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Bacek:
Sem ti hotu predlagat osebo, ki se spozna na tole, zgoraj maš njegov odgovor (in cenik).
Samo nisem bil ziher, če ma zadnje dni kaj časa, ker preiskuje kraj zločina na avtobusni v MB.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
a kdo ve a se da kje v eu kupit pištolo brez kakšnih posebnih papirjev (ala orožni list pa to)? ker osebno bi mel pištolo pa se mi ne da zajebavat z vsemi dovoljenji; pa za nabavo, pa za posest...
grin1.gif
Jaz ti prodam eno! Lahko se dobiva v Lj.centru pred policijsko postajo, da ne bo daleč, pa še takoj boš na vrsti!
smirk-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
ne se norce delat iz fanca, ki bi rad precizno strelu.....
sicer pa, kakšno je to precizno streljanje s pištolo?? To da zadaneš tarčo??? A obstaja potem še neprecizno streljanje???
To je pa tisto, ko proti gručii ljudi ustreliš, pa čakaš kdo bo dol padel?? Al kako to gre noo.. dejte me mal razsvetlit

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
+vedno je boljše met svojo pištolo pa streljat nekje v hosti, kot pa da moraš plačevat članarino pa najem pa to sranje
Ti nimaš ravno vseh koleščkov na svojih mestih...
stupid-1.gif
Ti bi streljal v gozdu, kjer je vsakodnevno veliko sprehajalcev, gobarjev, lovcev...
Ko bi pa z na črno kupljeno pištolo in nelegalnimi naboji ter brez kakršnihkoli dovoljenj koga ubil s tem svojim početjem, bo pa spet vse drugo krivo samo ti ne.

Ne vem, če sem edini tega mnenja, ampak ta osebek si zasluži obisk PP ljudi na domu. Nisem nek računalniški genij, ampak se mi zdi, da se s pomočjo IP-ja da brez težav ugotovit, kdo je ta danes registriran osebek, ki bi rad na črnem trgu kupil pištolo in z njo streljal kar tako, malo tu, malo tam namesto v strelskem društvu.
Potem pa bo spet kaki poštni uslužbenec nasrkal...