pištola

jon27

Zelenc'
29. jun 2011
6
0
1
a kdo ve a se da kje v eu kupit pištolo brez kakšnih posebnih papirjev (ala orožni list pa to)? ker osebno bi mel pištolo pa se mi ne da zajebavat z vsemi dovoljenji; pa za nabavo, pa za posest...
grin1.gif

jon27

Zelenc'
29. jun 2011
6
0
1
grin1.gif
ne, resno. a ni blo v avstriji učasih nekaj, da si lahko kupu pištolo samo z osebnim dokumentom??

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Še dokumenta na rabš...
Greš do Fužina pa mejčkn upitaš če ma kdo kj.. Pa ne pred 11 uro hodt k do tkrt ta obrt ne funkionira k vsi še spijo al pa ne najdejo svoje lakoste torbice in bodo mal kasneje na terenu
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
38.029
11.181
113
Ne seri. Počutil se boš neumno, strah te bo, da bi ti kdo začel težit, ker se boš vnaprej bal, kaj bo potem...drugič boš šel brez, pa te bo spet strah, ker boš brez...ne [censored] se s tem, ker boš potem rabil en čas, da boš prišel k sebi.
Najprej si kupi ono repliko za airsoft, pa s tistim straši okoli, kot mx
smile-1.gif
S pravo pa ne [censored].

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
grin1.gif
ne, resno. a ni blo v avstriji učasih nekaj, da si lahko kupu pištolo samo z osebnim dokumentom??

ne . dalo pa se je nabaviti puško. pištole pa nikakor.
dandanes nikjer v EU ne dobiš nič uporabnega brez ustreznih dovoljenj.
jaz bi imel enega ak-47 ali pa nekaj v tem stilu - seveda tudi brez papirjev, pa še tudi nisem nobenega najdu

jon27

Zelenc'
29. jun 2011
6
0
1
ne, sej je ne bi mel za okoli strašit. večinoma bi jo imel za streljanje v tarčo pa te fore...

jon27

Zelenc'
29. jun 2011
6
0
1
ceedevita zdej ko se bojo naši vojaki vračal, enga pros nej jo talibanu vzame pa ti jo prnese.
hysterical-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
ne, sej je ne bi mel za okoli strašit. večinoma bi jo imel za streljanje v tarčo pa te fore...
A v premično tarčo iz Žabjeka?

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
V Ameriki imajo v eni zvezni državi par bank, kjer dobiš zastonj pravo puško/pištolo, če pri njih odpreš TRR račun. :D

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Že po prvi objavi se mi je zdel da nimaš vse glih pošlihtan v "mansardi" da take sprašuješ prek neta
bonk.gif

jon27

Zelenc'
29. jun 2011
6
0
1
to je blo napisano v sarkazmu. ker mi gre na živce, da pa zdej vsak človek ki hoče met pištolo je pa kriminalc. drugače sem pa vprašal zato, ker se resno ukvarjam s preciznim streljanjem (na strelišču) in kot že vsi vemo, so naboji kupljeni legalno 3x dražji kot tisti ki jih kupiš na črnem trgu. +vedno je boljše met svojo pištolo pa streljat nekje v hosti, kot pa da moraš plačevat članarino pa najem pa to sranje. toliko o tistih, ki imajo slabo mnenje o meni...

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.416
1.425
113
Živiš pa v Kočevskih gozdovih al kaj? Prvih parkrat boš počil s pištolo v gozdu pa te bodo prijavili sosedje ali pa lovci. In prav je tako. ko pa se bo zgodila nesreča pa boš koga zadel pa boš kaj?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Ce bi se ti resno ukvbarjal s preciznim streljanjem ne bi takih neumnosti spraseval tu gor. Toliko o tem.