Pištola zataila!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Malo smo bli vuni,,, Prvo smo 2x 45 igrali, nah te sn se neke frajštose brano, te pa gor na pire al kak.

Pa hajniken tu, pa korona mimo, pa še en, pa hopa tu je drugi, pa nazaj, skratka preden sem se obrno
sn jih mel 7 v riti. Nič slabega, ful super. Zaj rem domu, baba itak nabasana ko svija ker so mele neke obletnico...
Pubeci... Zaj pa tak,,, Rit moje babe je tak kot da bi vžgal po pohorskem beef stejku, malo se spajtla, ostalo
samo mišica. Glejte nemore ti tak prit, da tudi ko jo zažgeš po tazadnji da ti vsaj polovička ne stopi...
Kaj pa problem! Jaz se klasično fuknem na hrbet pa začenm izigravat čeha na blazini in bok mi požegnaj,
tamala začne igrat godbo. Iz začetka sma še bla v notah tu neki, nah pa je začela fušat. Sej nič ne rečem,
pač pihneš mimo, samo tale je tolkla v taki meri, da je meni kanon pado. Zaj nevem kak vi jemljete, samo
če meni g. Viktor ne salutirajo, te pa tuji qrac pa vseskup. Skratka danes me je po 12ih urah pitja, mojster
ni hoto štange držat, medtem ko mi moja daje tak lekcijo, se zvija...

Alterovci, jaz danes nisn mogo.
Kesam se, samo ni šlo. Negre, če sn bil pa črvek.

Seos"

B81

22. jul 2007
37.019
10.542
113
Nimaš prav, mogo bi še keri drugi probat, če bi se mu isto naredlo, bi točno vedli, kje je problem
hysterical-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Malkom... Staraš se... Sej veš, včasih smo imeli podporo za šotorsko krilo že samo da smo videli radiator, zdej pa je treba malo več za take podvige
smile-1.gif

Če se to naredi sem ter tja jaz ne bi delal panike... Če je pa to pogosto potem pa - zamenjat staro. Ni druge...

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
To pa res...

Citat:
Skoraj polnoč je ura, in mehka je cura... Dec ne more.
Skoraj polnoč je ura, in mehka je cura... Dec ne more. (dec ne more)
bingl dol vis' ting lingaling ting lingaling... kot sirota
jutr zvedl bodo vsi v oštarij... to'v sramota!

hello_kitty

Pripravnik
10. okt 2007
33
0
6
kroglice so za krepitev vaginalnih mišic, ne toliko za užitek. vibrator is the way to go
wink-1.gif

v primeru ponovitve "težave" bo deklica kljub vsemu zadovoljena
redface-1.gif

dokler se to dogaja zaradi alkohola, se ne sekiraj. pač manj pij če hočš fu*at
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
teliček, kaj bi bilo, če bi mal v resnično življenje pogledal ?
rolleyes-1.gif

nisi odgovoril na vprašanje, zastavljeno v podforumu podarim itd.. ?

Nazadnje urejeno: