"Pišeš ko dohtar"

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ne vem kak to ampak nikoli še nisem videl, da bi zdravnik lepo pisal. Vsi skracajo nekaj skup na brzino in potem iz tega ne moreš razbrat NIČ!

Jaz bi jim dal obvezni predmet v šoli Lepopis
rolleyes-1.gif

To sem dobil danes na slikanju. Evo kdo mi zna povedat kaj tu piše?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
V normalni državi bi lahko tožil in njega in bolnico, ker je zaradi take šlamparije lahko ogroženo življenje in zdravje.

Ko bi prvi dohtar plačal 10k odškodnine bi se vsem pisava čudežno izboljšala. Ampak pri nas bo to nekje 2178...

Se spomnim ko pred leti letal po lekarnah, če kdo zna dešifrirat kaj za eno zdravilo je na receptu. Uspelo je šele v Borovljah.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
hja, ko veš kaj morš brat ni več tako grdo napisano, dejansko ne znam prebrat 1 besede, pa še to bi, če bi bil bolj v tem fahu doma, sem pa malo severneje na človeškem telesu:

rtg p.e. (za kaj to stoji ne vem točno p je verjetno pneuma/pljuča)

pljuča brez inf.....
srce in mediastinum sta b.p. (brez posebnosti)

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
RTG p.c - to je samo v kateri projekciji so te slikali z rentgenom

pljuča brez infiltratov oz "zgostitev" na rtg sliki (nimas pljučnice/tbc) kar je dobro
srce in mediastinum bp - vse tko ko mora bit

lp

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Ja, zdaj pa tudi jaz preberem. Problem je v medicinskem izrazju (infiltrat in mediastinum).
Bodi zadovoljen, da je vse v redu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nekoč sem gledal na diskoveriju, da grše ko pišeš (na ko si popolnoma odrasla oseba) pametnejša oz.
nekako bolj bistroumna bi naj bila oseba. Rečeno je bilo, da pač nekdo ki hitreje misli tut hitreje piše, ker
nerabi tolko razmišljat o črkah ampak se bol skoncentrira na samo pisanje (sestavlanje povedi) in mu roka
"refleksno" drsi po papirju.

Sem lani imel en z. pregled, pa je stari pisal v ang. (delal sem hiv in drug test za ladjo) jim FW, scan rezultatov na listini,
pa samo dobim reply; can u translate it for us please?
hysterical-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nekoč sem gledal na diskoveriju, da grše ko pišeš (na ko si popolnoma odrasla oseba) pametnejša oz.
nekako bolj bistroumna bi naj bila oseba. Rečeno je bilo, da pač nekdo ki hitreje misli tut hitreje piše, ker
nerabi tolko razmišljat o črkah ampak se bol skoncentrira na samo pisanje (sestavlanje povedi) in mu roka

Sem lani imel en z. pregled, pa je stari pisal v ang. (delal sem hiv in drug test za ladjo) jim FW, scan rezultatov na listini,
pa samo dobim reply; can u translate it for us please?
hysterical-1.gif

zakaj se pol js trudim lepo pisat? brezveze

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Cigani se radi potrudijo pri lepopisju.
grims-1.gif

Posebej, ko se podpisujejo s tiskanimi črkami.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Logika oz. pamet in lepota pisanja nista povezana na ta način..., ampak je odvisno od tega katera polovica možganov ti bolje deluje. Če ti deluje desna, lepše pišeš...., če ti leva..., si bolj "pameten"... oz. sposoben logike.

Dejansko sta povezana lepota pisave in logika/pamet..., pod pogojem, da je oseba pismena. :
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: