Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik Viper pravi:
Capsaicin kristal.....16 Miljonov SHU čisti.
kaj bi ti kej naredilo če bi tole samo malo liznil?
Verjetno....URGENCA!
A je že kdo to probal? Imam namen nabavit, ampak prej bi rad kakšno mnenje?
Nima smisla to nabavljat. V Tampi sem kupil Da Bomb cca. 128k skovilov, 125ml, pa smo doma hotsause-junkie-ji,
pa je po petih letih imamo še več kot polovico, revno četrtino žličke da starc na 5L golaža, pa ga enostavno nemoremo nikomur
ponudit, ker zadeva lomi zobe.
Mati se je enkrat vsekala ko je delala tatarca, pa je dala tabasco-like dozo zraven, rezultat je bil da me je poslala v mesnico po
dve kili mesa, tako da smo namesto kilo meli tri kile tatarca pa je še vedno je blo šarf kot svinja.
Recimo odvijem pokrovček, vzamem minimalko (konico noža namočim noter), primešam k kečapu, ki se poje ob porciji čevapov.
Pol pa si grem roke nažajfat in splaknit trojno, ker če odviješ pokrovček in si slučajno samo pomencaš oko, pol si v resnih težavah
in kakšne pol ure neboš gledal.
Recimo da čajna žlička tega uniči liter kečapa do te mere, da je neužiten.
Čez 500k ne hodi ker nima smisla, 125k je meja, pol miljona pa če res lahko komot brez pijače poješ kebap s sedmimi žlicami čilija,
sam vedno jem kabap tako, in mi je pol miljona res hud zalogaj in ga je treba dozirat v miligramih. Ne naročaj nekih miljonov,
ker jih neboš nikol v živelnju potrošil iz tistega flaškona.
Naroči da bomb ali da bomb - final answer ali nekaj takega, maš 5 let garantirano mir, ob večerji spraznima s starcem sama flaškon tabasca čisto mimogrede, pa mamao da bomb že pet let pri bajti in poleti vsako nedeljo grilamo, pa ne kaže da bo shodla.