PINK SI ponovno z nami

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
to je čefur TV!
trle-trle cel dan!
haha

467716-post_slo.gif

ciganija čista

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Komu ne paše ta kanal naj ga ne gleda in ne komentira take glupe izjave dajat ...Nestrpni pa ni treba bit če vam kanal ni všeč..

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
5* Yeah right

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/uZ9hrGI4pr0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

rocker.gif
rocker.gif
rocker.gif

Umruuuuuuuuu ko sem vidu smajlije ! ! !

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Komu ne paše ta kanal naj ga ne gleda in ne komentira take glupe izjave dajat ...Nestrpni pa ni treba bit če vam kanal ni všeč..

zvezde granda
smile-1.gif

čisti cigo migo na playback, ostarele zabajsene "zvezde"

fenomen so Srbi, da to poslušajo, vse je isto, 11 let sem dol hodil pa mi ta ciganija nikakor ni sedla v uho

to je žalitev za muziko

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

zvezde granda
smile-1.gif

čisti cigo migo na playback, ostarele zabajsene "zvezde"

fenomen so Srbi, da to poslušajo, vse je isto, 11 let sem dol hodil pa mi ta ciganija nikakor ni sedla v uho

to je žalitev za muziko

Spoštovat je treba kulturo tako ali drugačno...Ni treba biti nestrpen do drugačne muzike če ti to ne paše pa ne posluši..
bonk.gif

Meni tudi ne paše ta ciguligu..pa ne bom šel zradi tega popluvat te muzike z besedo ciganijo to ni isto...ciganska muzika ali Turbo folk muzika..
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ciganska muzika s trubači in harmoniko je točno to
moraš it dol da vidiš na kaki svabdi, saj ne veš kdo svira
smile-1.gif

Firbcnez

Pripravnik
16. jul 2014
37
0
6
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Fora je v tem, da nas naši operaterji posiljujejo z nekvalitetnimi cigu-migu kanali... Kmalu bo polovica vseh kanalov trle-trle in ostalga nekvalitetnega šrota.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik Firbcnez pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Fora je v tem, da nas naši operaterji posiljujejo z nekvalitetnimi cigu-migu kanali... Kmalu bo polovica vseh kanalov trle-trle in ostalga nekvalitetnega šrota.

Keri operater te posiluje da moreš gledat?? Sej kolk vem dva operaterja masta posebi paketa z programi iz balkana ki ga kdo hoče doplačaš tak da noben te ne posiluje da moreš gledat če ti ni nekaj všeč..
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.874
2.256
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Firbcnez pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

a ti nimaš možnosti prestavljanja kanalov?

Firbcnez

Pripravnik
16. jul 2014
37
0
6
Mam, brez skrbi, vsi trle-trle kanali so čisto na koncu... Naj operaterji ves ta yugo šrot nabijejo v en plačljiv paket in znižajo ceno osnovnih/razširjenih paketov.

shift

Guru
20. jul 2007
9.874
2.256
113
za šankom
lej operaterje zate boli k.oni nardijo shemo da je najbolj všeč čim širšemu naboru gledalcev,eni imamo radi športne kanale,drugi dokumentarne,tretji glasbene in tako naprej,vsem ne morejo ustreči,ravno gledam in vidim da imam samo en kanal z narodnjaki (dm sat)
grin1.gif