Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Zato, ker ji je bed, ker ve kako fajn se bomo mel, in tocno ve da bo velik zamudila, ker se bo po pikniku vse teme vrtele samo okoli tega, revica pa nebo mogla biti delezna niti ene fotke
wink-1.gif
hehe. Mal ji gre v nos, pa si neupa priznat.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
A ti prides? Wow, to pa je surprise for me
cheer.gif

Za Corleona itak vsi vemo da je fejst, v takem, drugacnem in kakrsnemkoli pogledu, reces - Wow!
roza.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Hrane bo dovolj, ker verjetno se nebo vse naenkrat speklo, saj se bo folk nabiral do vecera.
Pijace ne rabis nosit s sabo, ker jo je lansko leto tako veliko ostalo, da bi jo lahko imeli se
za letosnji piknik, kljub temu, da so jo spili v velikih kolicinah. Upam da bo letos malo bolj
organizirano, in da nebo spet toliko alkohola, ker je brezveze stran denar metat za take stvari.
Naj te potolazim, na piknik pridemo tudi taki ki ne pijemo alkohola, med njimi je tudi Corleone.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Nerabis, lani bi lahko dal pol manj denarja, pa bi mel se zmeri vsega dovolj. Mi, ki smo sli zjutraj tazadnji
od tam smo videli koliko hrane in pijace brezalk. in alk. je ostalo. Nenormalno, za skoraj se za en piknik.
smirk-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pridete taki, ki ne pijete alkohola, ja, verjamem ... ampak ...

s piknika pa odidete nabasani ! Dej mi to razlož?

evil.gif

Noker

(ne se sekirat, bom jutri prebral, ajde ... )

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Hrane bo dovolj, ker verjetno se nebo vse naenkrat speklo, saj se bo folk nabiral do vecera.
Pijace ne rabis nosit s sabo, ker jo je lansko leto tako veliko ostalo, da bi jo lahko imeli se
za letosnji piknik, kljub temu, da so jo spili v velikih kolicinah. Upam da bo letos malo bolj
organizirano, in da nebo spet toliko alkohola, ker je brezveze stran denar metat za take stvari.
Naj te potolazim, na piknik pridemo tudi taki ki ne pijemo alkohola, med njimi je tudi Corleone.

Joke srce, joke je bil
smile-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
A njegovega veličanstva kralja živali spet ni na spisku
frown-1.gif

Edit:
@Noker: Pazi da me ne boš prepričal, da dam gor ta dolg podpis. Ga boš 2 ure bral preden boš do naslednjega posta prišel.

Nazadnje urejeno:

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
DizzyReed
Pikica
Tjasa
Novaa
Babette
Don_Corleone
Dekca
Madame Orange
The Answer
Noker
Logistik
Anamarija
Tamara
Vaginko (Stardec)
Kripo
Sugardady
srce-1.gif

Scorpy
Slovenet
Karantanka
Notranjc
The_Red_Devil ... + se nekateri uporabniki, za natancnejse informacije se obrnite na Scorpy

Tkolele.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jooooj, js pa ne vem če bi pršla.

Da ne bom komu apetita pokvarla s svojim videzom
smirk-1.gif
.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ab nehu že tečnart s kraljem živali
uf-1.gif

natančnejši spisek bo itak takrat, ko se bo začelo nakazovat denar, sem pa danes potrdila rezervacijo koče
cheer.gif

Tjasa: res bo bolje, da doma ostaneš, da tipom ne pokvariš teka
crazy1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Skorpy veš mene full skrbi, če bo tale piknik al fuknik uspel. Brez kralja živali v bolj ali manj predelani obliki piknik oziroma fuknik nima šans, da uspe. Upam, da bo kralj živali dovolj dobro obdelan, da nam ne bo treba mesarja špilat.

A bi meni že enkrat nekdo razložil kaj je s Tjaso narobe, da bomo vsi tipi izgubili apetit, če se pojavi na pikniku
sprasujem se.gif

A je tukaj slučajno na delu babja foušija
17758-icon_confused.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.