Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ga rade volje postavim na hodnik
evil.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ko hočš z njo spat, je tko k da bi hotu kupt oklepnike od patrije. več posrednikov, pa na konc te še nategnejo
hysterical-1.gif
Kar ni nujno slabo.

Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Viim da se bom mogo dogovarjat z nekimi ljudmi ce bos lahko polek mene spala ... pa dobro, smo vajeni ze situacije
hysterical-1.gif

malcom je komaj v ameriko prišo ...
evil.gif

Mah saj ne gre se tu za kurbarijo ... se te ves kaka je politka, kurbarije se pac ne podpira ... tak da zgete se lahko sicer zarai mene vse povprek, spala pa bo polek mene
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:

Mah saj ne gre se tu za kurbarijo ... se te ves kaka je politka, kurbarije se pac ne podpira ... tak da zgete se lahko sicer zarai mene vse povprek, spala pa bo polek mene
evil.gif

Bogi revež, te je malo strah. Katera te bo pa pokrila in prebrala pravljico za lahko nočko
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Razmisli malo o tvojem stilu pisanja, ker čez ta tvoja spamerska čreva, se pa res težko prebijam. In vem, da nisem edini.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
dizzyreed
pikica
tjasa
novaa
babette
don_corleone
dekca
madame orange
the answer
noker
logistik
anamarija
tamara
vaginko
kripo
sugardady
srce-1.gif

scorpy
slovenet
karantanka
notranjc
kolegica od scorpy... + se dost uporbnikov, natancneje pa ve scorpy.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Festival attention whoringa in fukfehtanja.
smirk-1.gif

Jap. Šele zdaj vidim kok je nepotešenga folka na tem forumu.
shocked-1.gif

fukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfu
kfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukf
ukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfu
kfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukf
ukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfukfuk

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Blaž, ti sam pridi, se dobiva v LJ, da se ne boš zgubil do dol? Ker Štajerci poznate itak sam svojo prestolnico
evil.gif

Kar se tiče spanja, pa ni nobenga problema, bomo že uštimali tko, da te ne bo zeblo
grims-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Sporocim takoj ko dobim urnik za naslednji mesec, da vidim ce sem fraj ... upam da nebo prepozno.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
Skratka, za tole f..rajanje bo najbolj ziher, če človek sabo pripelje ene 4 dekline.

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.