Aja, s zapisnikom nebo šlo, ker ne moreš prit do njega, pa vseeno veš kaj v njem piše? Si pa vsevedni majstr, da ga ni para...
Nekako si kar pozabil kaj skoz blebetaš.
TI in še nekaj ostalih kanonov tukaj kar naprej trdite da polcaji ZMERAJ napišejo neprilagojena hitrost ,čeprav je krivo nekaj drugega. Kapiš? Tega ne trdim jaz, ampak TI. Jaz pravim (pa tudi stroka tako pravi) da je za nesreče NAJVEČKRAT kriva neprilagojena hitrost. Ne pa zmeraj!
Kot sem že neštetokrat napisal, je alkohol TUDI vzrok nesreč in to celo pri vrhu lestvice vzrokov. In to SE zapiše, le ti kar nekaj trdiš u tri pm, da se ne zapiše. NI pa to najpogostejši vzrok, ker je v resnici najpogostejši vzrok divjanje.
Samo ti in še kup dinamikov tukaj kar nekaj lapate in trdite kot teleta, ker veste, da vozite prehitro ter več kot je dovoljeno in da ste zato prav vi potencialni kandidati za povzročitev te NAJPOGOSTEJŠE nesreče, to je PREVELIKE IN NEPRILAGOJENE HITROSTI.
Bo zdaj šlo?
PS: Pa še to.
Če bi že imeli polcaji kje vzrok, da bi lagali javnosti bi imeli prav tukaj vzrok za laganje. Le zakaj niso polcaji pol napisali, da je polcaj pač moral peljat prehitro in da ni bil pijan? Pa bi bla stvar rešena. Saj polcaju verjetno ni dala pihat oškodovanka v tej nesreči, ampak najbrž polcaj...kaj pravš?
Torej, lapaš da se kar kadi.