Pijača

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Ne vem, če je čisto pravi del foruma a vseeno ... tu se govori o piknikih, mesu, ipd.

Mene pa zanima, kje v LJ bi se dalo nabavit (po možnosti ohlajeno) pijačo - alkoholno in brezalkoholno in, da omogočijo, da jim tisto, kar ostane (zaprto, nepoškodovano) lahko vrnemo. Včasih vem, da se je dalo dobit, samo se mi ne sanja kje.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
V 8 dneh se lahko vrne karkoli zaprtega z original računom (zaprto, originalno). Ne vem, od kdaj se ne sme?! Sam zaposlen v eni izmed trg. verig pa tuki ne delamo težav. Seveda govorimo o večji količini pijače in s predhodnim dogovorom.

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Davidov hram je včasih (cca. 5 let nazaj) omogočal vračilo nepopite pijače, seveda če je bila kupljena pri njih in v originalnih nepoškodovanih vezih, po moje se da še zdaj.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
včasih je bil na forumu še uporabnik alkoholik, ki mislim, da je imel nekaj veze z metliško zadrugo (ne vem točno kako in kaj) in on je meni enkrat predlagal, da se da to pri njih zrihtat, če bom pač rabila za piknik (ki sem ga takrat organizirala). Neporabljeno in original zaprto pijačo vzamejo nazaj

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zdaj ne vem... a veste, da vsak ljubi artikel karkoli, lahko v roku 8 dneh vrnete nazaj v trgovino kjer ste kupili. Tudi pijačo. Torej se dogovorite da boste višek pač vrnili in kdaj in to je to...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pa ne bi smelo biti. Saj pravim, ne vem zakaj tako misliš. Pri nas s predhodnim dogovorom sprejmemo nazaj ves višek pijače, ki ga je stranka nakupila v večjih količinah (seveda govorimo o zabojih, vezih)...

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Povprašaj pri večjih grosistih oziroma dostavljalcih pijač, ki dostavljajo lokalom. Po navadi se je z vsakim dalo zmenit ampak da se pijača vrne v doglednem času.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
V kakšnem Mercatorju se lahko to dogovoriš, ponekod tudi to, da ti s kombi hladilnikom pripeljejo (če je količina zadosti velika).

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Orel, Vrhnika oz. Blatna Brezovica, višek lahko prineseš nazaj. Mislim, da celo tudi pripeljejo, če je dost velika količina. Kar se tiče ohlajenosti pijače, se pa probi zment pri kakšnem gostincu in dobiš par kil ledu, voda, sol.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Orel, Vrhnika oz. Blatna Brezovica, višek lahko prineseš nazaj. Mislim, da celo tudi pripeljejo, če je dost velika količina. Kar se tiče ohlajenosti pijače, se pa probi zment pri kakšnem gostincu in dobiš par kil ledu, voda, sol.
Tudi ohladijo, pa še točilne aparate za pivo posojajo.

SPICEK

Pripravnik
2. nov 2007
183
13
18
Vse se da zmenit
smile-1.gif
, mi smo imeli prejšni mesec veselico in smo se zmenili v Tuš cary centru za vso pijačo, ter dodatke pri hrani (majonezo, ajvar...) ohlajeno pripeljano v hladilniku. Hladilnik so pripeljali par ur pred veselico in ga odpeljali naslednji dan po veselici.
Kar smo popili smo plačali, kar pa ne smo pa vrnili nazaj. Simpl k pasulj
wink-1.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Citat:
Zdaj ne vem... a veste, da vsak ljubi artikel karkoli, lahko v roku 8 dneh vrnete nazaj v trgovino kjer ste kupili. Tudi pijačo.

Citat:
Pri nas s predhodnim dogovorom sprejmemo nazaj ves višek pijače, ki ga je stranka nakupila v večjih količinah (seveda govorimo o zabojih, vezih)...

Glede na prvo izjavo bi rekel, da lahko vrnem tudi en liter, glede na drugo izjavo, pa lahko vrnem stvari le, če sem se prej dogovoril in kupil večjo količino artiklov. Kaj zdaj velja?