Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Konkretno te leviske so dolžine 32, ja. Sicer pa sem jih "pojerbal", ker bi znale bit starejše od mene, ali pa nekaj takega, torej jih nisem sam kupoval.
Jaz imam pri 190 vse Levis-ke (večinoma 505) W34L34 in mi, če stojim bos pridejo pri peti ravno lepo do tal.
Je pa vse skupaj seveda odvisno od konstitucije telesa (dolžina nog) in pa načina nošenja. Sam nikoli nebi mogel nositi kavbojk tako, da se vlečejo po tleh ko si obut.
Citat: Uporabnik shootek pravi:
Jaz imam pri 190 vse Levis-ke (večinoma 505) W34L34 in mi, če stojim bos pridejo pri peti ravno lepo do tal.
Je pa vse skupaj seveda odvisno od konstitucije telesa (dolžina nog) in pa načina nošenja. Sam nikoli nebi mogel nositi kavbojk tako, da se vlečejo po tleh ko si obut.
THX! Se pravi je princip isti kot pri nakupu tehnike. Nad 22€ in vse do 150€ se plača 20% DDVja, nad 150€ pa še carina. Kolk pa je carine na oblačila, če bom slučajno kdaj nad to vsoto nabavljal?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.