piersing - intimni predeli

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ne, sam malo tolce ob zobeh
crazy1.gif
pa ko fafaš lahko kej podrgneš.

bonk.gif

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Boli nič, vsekakor pa se moraš v tem primeru spravit to delat k nekomu, ki ima s tem izkušnje (da ne šari neka kozmetičarka). S tem sploh ni panike, ker glede na to, da ti to dela pro, se pravi piercing dela z iglo in ne s pištolo. Zadeva se pred delom razkuži, potem ti spusti iglo čez jezik in ponovno razkuži. Moraš pa biti sita, trezna in spočita, vsekakor pa ne panična. Ampak, če človek, ki ti bo to delal, to dejansko obvlada, ni panike, da gre karkoli narobe. Meni je takrat delal John in to vsaj eno uro (55 minut pogovora, 5 minut dela). Potem seveda ješ sladoled in čim manj toplega. Čeprav pri meni ni bilo nobene panike, bolelo ni nič, samo malo otekline sem imela cca. 5 dni. Po tem je vse potekalo normalno. Meni se je na izgovorjavi poznalo, ampak zelo rahlo.

Kdo sedaj sploh še dela te piercinge? Exit?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Že samo ko berem me boli,...bom to kar drugim pustila. Mogoče imaš višji prag bolečine, ker mene noro boli že, če se v jezik ugriznem,kaj šele, da bi mi šla igla skozi
cry12bpy.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja biæ še morm v živo videt...pol pa DZ vprašat...pa bomo vidli.. ti bom potem razlozil kako je blo.
evil.gif
grin1.gif
kar sama naj pove če upa.

@ skorpy-ma poznam eno ki ima to v jeziku..ko govori mam skoz občutek kao da ga valja po ustih
evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Sladoled odtehta svoje.

Kar pogumno.

Piersing mene nikoli ni ne vem kok privlačil. Raje imam tatuje.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Že samo ko berem me boli,...bom to kar drugim pustila. Mogoče imaš višji prag bolečine, ker mene noro boli že, če se v jezik ugriznem,kaj šele, da bi mi šla igla skozi
cry12bpy.gif

Pri meni občutek, ko se ugriznem v jezik ni isti, kot pri piercingu (ugriz bolj boli). Sicer pa a ne posprejajo jezik s tistim začasnim sredstvom za omrtvičenje? Tako kot je npr. tantum verde za dlesni?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
KSZ

Ne prenesem "pirsinga", ker mi je to nekaj najbolj odbijajočega na ženski. Kakšni normalni uhančki so kul. Vse ostalo, usta, nos, jezik,....je pa mimo.

Ko smo že pri železju v jeziku, enkrat je imela ena bejba to v jeziku, slučjano sva se lizala. Ko mi je to spustila v usta, je bilo isto kot bi me z žlico začel tolčt po gobcu. Sem mislu, da mi bo še kakšen zob spulila ven. U glavnem to je najhujša nesnaga kar jo lahko imaš v gobcu. FUJ, raje cel mesec jem brokoli kot pa to spet doživim.
crazy1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz nimam takšnih izkušenj, ampak vseeno bi se strinjal s tabo... Pircingi v ustih nimajo kaj za delat! Če že je kakšna majhna pikica v nosu ali v popku za pogledat še gre! Nevem, zakaj so nekatere punce tak obsedene s tem
bonk.gif

Na intimnih predelih pa še manj...

Klik

Raje brez
wink-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
postopek luknjanja nič ne boli, ker ti začasno omrtviči jezik, tako da popolnoma nič ne čutiš. Malce bolj nadležno je naslednjih par dni, ko imaš jezik otečen in težje ješ, pa pri kakšni zrnati prehrani (riž ipd) zna bit mal problem, ampak sploh ni panike. Pri govoru se pozna kvečjemu prve dni, kasneje pa nič. Moj fotr še kak mesec po tem sploh ni zgruntal, da ga mam, pa tut zdej noben ne opazi, če ga ravno ne pokažem.

Pri lupčkanju je filing malenkost drugačen (zaenkrat je blo še vsem všeč
wink-1.gif
), pa tut pri orali ga baje niti ni čutit, seveda če ni kak super duper nazobčan ali kakšnih čudnih oblik. Sama bunkica pa mislim, da kakšne blazne razlike ne more naredt, škode pa še manj...so zobje bolj 'nevarni'.
Je pa res, da se mi je sama ideja imeti uhan v jeziku zdela velik bolj zanimiva kot poznejši dejanski občutek. Zdej ga mam malo več kot pol leta notri, pa mam filing, da bo kmalu ven romal...

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Proti pirsingom v intimnih delih nimam nič, tisti ki mu to sede naj ga ma, tisti ki mu ne naj ga nima. Butasto je obsojanje tistih, ki ga imajo! "Vsako tele ma svoje vesele!" Sama mam uhan v nosu in nad ustnico(vstavim ga priložnostno) pa valda neki v ušesih, nikoli pa mi niso bili všeč uhani v popku, vrjetno zato, ker ga ima že vsaka druga punca. Rezultat samih piersov se bo pokazal čez nekih 10 let, baje ne bo najsvetlejši! V mojem primeru se je že pokazala najstniška neumnost, ko mi je nad zobom, na katerega se je naslanjal uhan odstopilo približno 4mm dlesni.In zdej je nimam!
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Proti pirsingom v intimnih delih nimam nič, tisti ki mu to sede naj ga ma, tisti ki mu ne naj ga nima. Butasto je obsojanje tistih, ki ga imajo! "Vsako tele ma svoje vesele!" Sama mam uhan v nosu in nad ustnico(vstavim ga priložnostno) pa valda neki v ušesih, nikoli pa mi niso bili všeč uhani v popku, vrjetno zato, ker ga ima že vsaka druga punca. Rezultat samih piersov se bo pokazal čez nekih 10 let, baje ne bo najsvetlejši! V mojem primeru se je že pokazala najstniška neumnost, ko mi je nad zobom, na katerega se je naslanjal uhan odstopilo približno 4mm dlesni.In zdej je nimam!
tongue-1.gif

ja ja, kr uredu komentar !!
aplauz.gif

Citat:
Nevem, zakaj so nekatere punce tak obsedene s tem

hmmm, sam punce? ... tut moski predstavniki so taki, tok da brez diskriminacije prosm!
grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
babetka ma...je kazala nipl na suxu
smile-1.gif

sem proti pirsom. razn uhani...al pa taka mini zvezdica v nosu, pa v popku pr punci. vec pa ne
smile-1.gif