Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jup, točno tako nekako
Za piko na i se pa še nekdo s kabriom mimo pripelje in je cela oštarija na nogah..glej ga pozerja, ko bo dež padal bo pa avto skrival pa prekrival
dobrodošel na alterju (oz. v sloveniji)
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jup, točno tako nekako
Za piko na i se pa še nekdo s kabriom mimo pripelje in je cela oštarija na nogah..glej ga pozerja, ko bo dež padal bo pa avto skrival pa prekrival
Niti slučajno.Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Pa kaj maš ti proti moji srebrni, neopazni in nasploh v vseh pogledih povprečni Xsari?
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Peesda kolk si ti star? 13 let? Da si užaljen ker sem komentiral kason, ki je bil krajši od DH bicikla? Ne vem no, ko sem bral tvoje zapise o opel GT-ju in ameriških vozilih sem imel občutek da si ene 20 let starejši kot zdele.
Ja, za 5x letno dva bicikla (ki ne gresta na streho) peljat mi je 600 evrov za nov prtljažnik dat veliko. Ampak jih bom dal, pred tem pa verjetno vprašal koga, ki ga ima kako se obnese. Po tvoje teh problemov nebi imel če bi imel pickupa. Ja, deca, žena in ostala krama naj gre pa na avtobus.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Niti slučajno.Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Pa kaj maš ti proti moji srebrni, neopazni in nasploh v vseh pogledih povprečni Xsari?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko vam gredo traktorji v nos. Zakaj imate več računlnikov hiši, več avtov in to novejše. imejte 30 let stare, tako kot kmetje traktorje.
Zakaj ni imel SCT samo enega kamiona?