pick-upi amerikanizacija slovenije?

Bi moral pri vsaki hiši biti pick-up?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jup, točno tako nekako
rolleyes-1.gif

Za piko na i se pa še nekdo s kabriom mimo pripelje in je cela oštarija na nogah..glej ga pozerja, ko bo dež padal bo pa avto skrival pa prekrival
bonk.gif

dobrodošel na alterju (oz. v sloveniji)
aplauz.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.277
3.912
113
Peesda kolk si ti star? 13 let? Da si užaljen ker sem komentiral kason, ki je bil krajši od DH bicikla? Ne vem no, ko sem bral tvoje zapise o opel GT-ju in ameriških vozilih sem imel občutek da si ene 20 let starejši kot zdele.

Ja, za 5x letno dva bicikla (ki ne gresta na streho) peljat mi je 600 evrov za nov prtljažnik dat veliko. Ampak jih bom dal, pred tem pa verjetno vprašal koga, ki ga ima kako se obnese. Po tvoje teh problemov nebi imel če bi imel pickupa. Ja, deca, žena in ostala krama naj gre pa na avtobus.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.001
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Peesda kolk si ti star? 13 let? Da si užaljen ker sem komentiral kason, ki je bil krajši od DH bicikla? Ne vem no, ko sem bral tvoje zapise o opel GT-ju in ameriških vozilih sem imel občutek da si ene 20 let starejši kot zdele.

Ja, za 5x letno dva bicikla (ki ne gresta na streho) peljat mi je 600 evrov za nov prtljažnik dat veliko. Ampak jih bom dal, pred tem pa verjetno vprašal koga, ki ga ima kako se obnese. Po tvoje teh problemov nebi imel če bi imel pickupa. Ja, deca, žena in ostala krama naj gre pa na avtobus.

Čakaj, čakaj! Jaz sem bil užaljen? Kje, kdaj?
Nobenemu nisem rekel, da mora kupiti pick upa samo zaradi prevoza kolesa 3x-5x letno. Hotel sem le malo bolje razložiti prednosti pick upa, saj mnogokrat z njim rešiš problem ampak to se zaveš šele takrat, ko ga imaš! Oboje, pick up in problem
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Napises samo se, da Suzuki gti nima za burek proti Hiluxu na 400m in cakas.
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lej, ni bilo namenoma. Poznam človeka, ki ima vedno kaj povedat o vseh, ki se vozijo okoli v ali na čemerkoli, kar kakorkoli izstopa in sivega povprečja. Ko je pred časom kupil nov avto, je prišel natanko v Xsari in to sivi. Hvalil jo je na vsa usta, kako je to točno avto, ki paše okoli njega in še prav je imel. Tapravi zanj, povsem neopazen, siva miška na cesti... Tak kot on, od daleč laja in bi vsakega na gobec, nabrisal vsako, v resnici najbolj srečen v množici, kjer se ga sploh ne opazi.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Bos rednecke s pickupi razjezil, pa bos imel pisdarije
evil.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
To pa ne, tudi k meni v kratkem pride pick-up. Čist nov, z ledrastimi zici, avtomatik. Iščem nekje veliko kravje rogovje, da ga namontiram na haubo. :p

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz se spomnim onih Arotov romunskih , jih je bilo polno na cestah...pred 15 leti :S

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ve kdo za kakšnega OM kamijonetka kje. Tistega, ki je imel malo haube spredaj. Na primorskem jih je bilo včasih vse polno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.163
6.970
113
pri taščici
ksz
od tega pick upa ni veliko ostalo
totalka
Ko vam gredo traktorji v nos. Zakaj imate več računlnikov hiši, več avtov in to novejše. imejte 30 let stare, tako kot kmetje traktorje.
Zakaj ni imel SCT samo enega kamiona?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.001
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

od tega pick upa ni veliko ostalo
totalka

To sicer ni videti pick up ampak v tem primeru od nobenega avtomobila nebi nič ostalo

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Ko vam gredo traktorji v nos. Zakaj imate več računlnikov hiši, več avtov in to novejše. imejte 30 let stare, tako kot kmetje traktorje.
Zakaj ni imel SCT samo enega kamiona?

Imam 20 let starega Pick upa. Traktorji mi pa načeloma ne grejo v nos (no odvisno kaj za sabo vleče) razen tistih posameznikov, ki pretirano ovirajo promet.
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.163
6.970
113
pri taščici
Zanima me zakaj je zapeljal na zvozen sneg na sredini. Je presirok da bi prisel mimo small trucka. Se bojim da bi klasicni avto s FWD tole drugace odpeljal. Ne vem pa ne, je predalc snemano.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.001
113
Lublana
Obišči stran
Cestni pasovi so več kod dovolj široki in nikakor nobeno vozilo ni bilo preširoko, da nebi mogel normalno mimo. Je pa kar naenkrat in precej sunkovito zavil desno in potem popolnoma zgubil nadzor. Zakaj je tako zavil je pa lahko miljon razlogov. Ne vem zakaj misliš, da bi se FWD bolje obnesel? Tale zadeva je imela pomojem kar 4x4.