Pick up

vomedo

Pripravnik
9. dec 2016
168
10
18
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Tako, kot si zapisal, je parkiral čez dva parkirna prostora, prečno. Torej nima problema
grin1.gif

Zame so pickupi ene tolk uporabni kot coupe/cabrio makine. Poudarjam, za mene.

Vidiš, jaz pa ne razumem karavanov. Če potrebuješ avto za AC vzameš limuzino, če si mestni tip, imaš kup majhnih jajc, če rad delaš otroke, MPV/Minivan, če si toplovodar, kabrio, če si wannabe Chuck Yeager pa kupe (ponavadi štirivaljni dizel). Zakaj karavan?

Definitivno pa ni za vsakega. Enako kot kors motor. Če ga menjaš za cestaka, boš vedno pogrešal off road.

P.S. vprašanje zakaj karavan, je retorične narave.

jello

Guru
22. sep 2008
10.152
3.872
113
A ni bilo vprašanje če je pick up lahko družinsko vozilo? Po mojih izkušnjah z navaro je vsaka prikolica za valjar vozit bolj družinsko uporabna kot pickup. No ne vem, bolj mešano sem se počutil, ničkaj family, še manj premijum, verjetno bi si moral pokrov omislit. Tistega za glavo, ne za kason.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jello pravi:
A ni bilo vprašanje če je pick up lahko družinsko vozilo? Po mojih izkušnjah z navaro je vsaka prikolica za valjar vozit bolj družinsko uporabna kot pickup. No ne vem, bolj mešano sem se počutil, ničkaj family, še manj premijum, verjetno bi si moral pokrov omislit. Tistega za glavo, ne za kason.

Sem že prej vprašal pa mi nihče ne odgovori. Kaj pa sploh je družinski avto? Kako se to meri in določi? Kateri avto je recimo "Alter Approved"? Pa ne zahebavam, resno me zanima kaj in kako. Ajd, vem, da je dandanes mini van ultimate family car. Kaj pa kaj drugega? Kaj je lahko še družinski avto?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
Ultimate je A6 3.0, pogojno češka kopija Superb.
smile-1.gif
Passat se mi zdi da je out.
Minivan Touran je tudi že preveč 'in' oz. ga vidiš vsepovsod, tko da ni zadosti alter. Kaj je tukaj ultimate, nimam pojma, Mogoce tisti ameriski hibrid kombi iz elektricnega oddelka alterja.