Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
torej če 2.31mx5.42m velik avto parkiraš v box velik 5x2.3m sploh ni nobenega problema. vrata predvidevam da lahko še do konca odpreš in niso preko črte ne?
Ne vem kako veliki so parkirni boksi, sem pa povedal kako je. Jaz parkiram kjer je pač prost boks, ne vzamem nič prostora sosednim boksom, pridem iz avta ven in tudi nazaj notri... Kaj bi zdaj ti rad? Dokazal, da si že dvanajst let lažem in vseskupaj domišljam al kaj?
Ne, vrat ne morem vedno popolnoma odpret kadar je v boksu zraven parkiran drug avto. Dvomim, da vsi ostali z drugimi avtomobili to vedno lahko naredijo razen z drsnimi vrati. Ja, verjetno gredo do konca odprta vrata čez črto, če zraven ni avtomobila. O groza!! In kaj zdaj?? Najbolje, da zaradi tega proglasim avto za neuporabnega!!!
S kakšnimi nepomembnimi malenkostmi si vi ljudje komplicirate življenje?? WTF!? Res neverjetno. Mi je pa vsaj bolj jasno zakaj na forumu odpirate debate z zares kretenskimi vprašanji in problemi. Tudi vprašanja in kompliciranje o nakupu avtomobila. Kaj res nihče več ne upa nekaj narediti ali kupiti brez nasvetov internetnih brihtnežev?
Še enkrat vse sprašujem, zakaj je problem, če se jaz z mojim avtom dobro in z nič večjimi problemi ali celo manj problemi, kot ostali znajdem v prometu v Ljubljani in po ostali Sloveniji ter tudi v tujini in tujih mestih? Kaj bi radi? Izsilili neko priznanje, da lažem in v resnici vsak dan bridko jočem, ker nikoli nikjer ne morem parkirati avtomobila
Boste potem zadovoljni?
Ljudje ste res močno omejeni v teh vaših glavah. Vse kar ni po vaši omejeni logiki je za vas enostavno nemogoče in potem to omejenost še drugim vsiljujete.
Sicer pa ni čudno, danes rabite že za 4m dolg avto cel kup parkirnih senzorjev pa kamere, da lahko parkirate v čisto navaden parkirni boks
In takšni pajaci se imajo za šoferje in potem še drugim modrujejo o parkiranju.