Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Do sedaj sem dobil samo tvojo zahtevo po odvzemu, kar pa niso uporabniki.
In pozor !!!, ni dobil titule zato, ker je bil človeški, dobil jo je zato ker je faca, kakršna ti ne boš nikoli. Žal.
Pritlehno in slovenceljsko.press
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
No kolikor razumem kamera ni posnela štihanja in MX-a, posnela pa varnostnika ob žrtvi.Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
in očitno je kamera posnela neko drugo štihanje, ker MX že ne naklada
ha, ha the joke`s over.
khmm, meni tu nekej ne gre skup.
a da je varnostnik poklical reševalce, in MX tudi, pa ne more bit možno?
Faca je, ker se laže?Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
In pozor !!!, ni dobil titule zato, ker je bil človeški, dobil jo je zato ker je faca, kakršna ti ne boš nikoli. Žal.
kje je to govoru? Tu je napisal, da je bil z modelom sam prvih 5 minut, pa predpostavljam da takrat najbrž ni gledal na uro, tko da so tolerance možne. Kasneje pa da je prišel varnostnik....kje je pa on takrat bil, o tem tu ni pisal.Citat:
Citat:
No kolikor razumem kamera ni posnela štihanja in MX-a, posnela pa varnostnika ob žrtvi.Citat:
ha, ha the joke`s over.
tisto kar sm napisu je sarkazm.
je možno da je tut MX poklicu in se da to tut prevert. ampak on je govoru da je čaku ob modelu na reševalce, kar pa po posnetku NI res. posnet je bil samo redar.
iz česa vse se gre folk norca delat. očitno jim nč več ni sveto
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Faca je, ker se laže?Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Citat:
kje je to govoru? Tu je napisal, da je bil z modelom sam prvih 5 minut, pa predpostavljam da takrat najbrž ni gledal na uro, tko da so tolerance možne. Kasneje pa da je prišel varnostnik....kje je pa on takrat bil, o tem tu ni pisal.Citat:
Citat:
ha, ha the joke`s over.
tisto kar sm napisu je sarkazm.
je možno da je tut MX poklicu in se da to tut prevert. ampak on je govoru da je čaku ob modelu na reševalce, kar pa po posnetku NI res. posnet je bil samo redar.
iz česa vse se gre folk norca delat. očitno jim nč več ni sveto
Če pa so kaki drugi mediji zgodbo skrojili po svoje, pa ni njegova krivda.
Ma ne vem kaj se zdej spravljate na MX-a.
Raje mal komentirajte obtožene, ki jim to ni prva sodba. Kaj mislite, koliko bodo dobili? pomoje morilec 2-3 leta, ostali pa pogojno.
Citat:
Stopima s trusta, iščem po žepih kje je ta zippo da enga nažgem, ko
slišim kraval, itak, fant je pičen, kri naokoli, v šoku slečem pulover mu pritisnem na (eno izmed) ran, kličema rešilca, fant je bil kot krvo-hidrant, špricalo je povprek kot v grozljivki, fakin nobenga nikjer (ki bi pomagal), spremljevalka me gleda kot da sem z lune padel, model mi začne bljuvat kri, točka kjer me odstranijo, rutinirano ga dajo v avto ,
kater ne spelje, in mu delajo bokve-kaj, krvav je bil od vrata do pet, deževalo je k
svina, malo rdeče morje sma si nardila, skratka moja edna želja je, da fant (okol 23 let)
preživi, in da ga bom lahko nekoč spoznal.
alterovci to ni šala, dejansko sem (vrjetno-upam da ne) nekoga danes zgubil v naročju.
pičen fant imej voljo in se bojuj za živlenje, jaz sem naredil zate kok sem lahko in znal.
(nehvaležen je bil prizor ko so te dali v avto, a garantirali so mi, da bo vse vredu, v bolnici
pa me niso spustili zraven sobe.)
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
preber kaj si napisu pod tocko 2,
pol pa preber Mx-ov citat,
lahko tudi poljubnokrat ponovis
mogoce bos po veckratni vaji clo razumu
kajti nobenga nikjer (ki bi pomagu)
ni isto kot
NOBENGA BLIZU
tvoj odgovor je sele pretvarjanje in zavajanje